Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 36 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yaş Kandırmacası

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Benim 20 yasindaki bi japon kiz arkadasim vizesini taratmisti yazicidan. Dogum tarihini 88 se 87 olarak yapip kagida cikartmisti. Icki almak icin sorarlarsa onu kullaniyordu.
    Sometimes memories can kill...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

benim bir arkadaşım da ehliyetin arkasındaki düzenleyen kısmında bulunan 6 haneli rakamın son 2 hanesi 88 olduğu için epey kişiye yedirmişti bunu.marketlerden içki alırken falan.ama mekan girişlerinde görevliler kimlikleri epey bir inceliyorlar.sonuçta sahte kimlik kullanılsa bile adam yemezse senden pasaportunu talep eder,şüphelenirse de uğraş,dur.....

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Benim arkadaşın birine bunun tam tersi oldu.Adamın yaşı tutuyor bardaki adam ayla günü karıştırınca 3 ay var dedi daha senin 21 olmana..Yarım saat anlatmaya calıştık anlamadı sonra kovdular bizi nerdeyse kavga cıkıyordu..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

alkol satin alirken basimiza gelen birsey avrupa ve amerika day/month ters oldugu icin kasiyerin bunu anlamasi zaman aliyordu.biz alkol alirken abi bu sefer sen al ve acikla fln diyorduk kafalar zaten ucuyor sabahdan aksama kadar calisinca bide ona derdini anlatmak olumdu

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

cAv, siz adamına denk gelmişsiniz demekki.o kadar yerden içki aldım,mekana girdim,arıza çıkaran olmamıştı.özellikle ehliyetler avantajlı oluyodu ön yüzü ingilizce-türkçe olduğu için. ama ID si olanlarda sıkıntı olmuyordu.kasiyer ID yi de makinaya okutturuyo,fiştede o tarih aynen görünüyordu.eyaletten eyalete değişiyo demekki insanaların uyuzluk yapması...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yeni çıkan pasaportlarda bunu yapman imkansız direk neyin ne oldugu yazıyor artık ustunde

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks