bana biri ogretsin bu resimler nasil koyuyor valla ben basaramadim
bana biri ogretsin bu resimler nasil koyuyor valla ben basaramadim
1. Aşama :
Site Açıldığı Zaman Karşımıza Bu Pencere Çıkacak Arkadaşlar.
2. Aşama :
Sonrasında Gözat Butonuna Tıklayıp Resimi Seçiyoruz.
3. Aşama :
Seçeceğiniz Resimin Üzerine 2 Kere Tıklayıp Host İt Butonuna Tıklıyoruz.
4.Aşama :
Sonrasında Karşınıza Bu Ekran Çıkacak
5.Aşama :
isteğe göre , forum düzeni açısınıdan thmb 1 seçip direk forum msj bölümne yapıştırıyoruz...
Parti bitiyor o gece, asker abimizin getirdiği 60 birayı 4 kişi içtikten sonra ve üstüne de bi 70lik vodka bitirdikten sonra moldovalılarla alkol almanın bünyeyi biraz tahrip ettiğini öğreniyorum... Kız karşımda hala "hadi bi 70lik daha alalım" diyor... ben cevap dahi veremiyorum yanlışlıkla kusarım diyeboğazıma kadar dolmuşum....
Sıra uyuma kısmına geçiliyor... O kadar alkolden sonra yalnız uyumak tabiki bir delikanlının istediği son şey olsa gerek, fakat ava gidip avlanıyoruz. 2 tane double yatağın olduğu odada yatış pozisyonlarını Victoria ayarlıyor, ve ben Phillip'le, Victoria'da Rodica'yla yatıyorgecenin geri kalan kısmı tahmin edeceğiniz gibi pek eğlencelki değil
Sabah oluyor, Victoria zorla uyandırıyor, "hadi merkeze gidiyoz, gezelim eğlenelim" ben hala uyumamış gibiyim, kafam deli gibi ağrıyor... "saat daha 8 ulan manyakmısınız demek istiyorum ama diyemiyorum"
Phillip "su için su geçer" tavsiyesine uyup damacanayı kafaya dikiyorum, biraz işe yarıyor.. "okuyanlar dayanıksız ya da acemi zannetmesin, ülkemde daha beni sarhoş görebilecek kadar sağlam insan bulamadım, ama bu adamlar bir garip
Hikayenin devamı Genel olarak Bu seyirde, gerisinde pek bi sıkıcılık, problem olmadığı için burada bitirmek istedim... Resimleri upload ediyorum, bir saate eklemiş olurum....
Okuyan, yorum yazan, haftalardır hiç bıkıp usanmadan bekleyen herkese çok teşekkürler...
Saygılar...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
çat diye kesip attın tüm okurlarını yaniböyle bitemez eehhe
Buraya kadarki kısımda her gün bir aksiyon, her dakika bir rezillik olduğu için çok akıcı olmuştu, ama bundan sonrası kopuk kopuk anlatmaya değen şeyler, o yüzden resimler yardımıyla devam etmek daha mantıklı olur dedim anlatmaya... Upload ediyorum ama bitecek gibi durmuyor![]()
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
devam necronecro bende Mc Donaldsa gidecem ingilzcemi gelistirmek istiyorum Mc de gelismez diyolar bazilari sen ne dersin?
İngilizcenin gelişmesi tamamen senin elinde, nerde çalıştığın çok küçük bir faktör... sonuçta zaten çok iyi bir ingilizcen yoksa seni sürekli konuşmak zorunda olduğun bir yerde çalıştırmazlar...
Burada en önemli şey en az türk'ün olduğu yerde çalışmak/kalmak... eğer türkçe konuşma şansın olmazsa zorunlu olarak geliştireceksin zaten... McDonald's a gelince, zaten kalabalık bir yer olduğu için sürekli aktif çalışıyorsun ve sürekli direktif alıp/veriyorsun, yani her halukarda konuşmak zorundasın...
necro sen bu sene nereye gideceksin?ben Mobile AL gidecem eger ds2019 gelirseMobile AL hakkinda bilgin var mı orasi LA ya yakın oldugundan bilirsin diye soruyorum?
gitmedim ama bikaç şey biliyorum; havası sıcak, nemi bol, yaşanabilir bir liman kenti... nüfus dağılımı nasıl bilmiyorum...
Edit: www.wikipedia.org'dan tarihi, nüfusu iklimi hakkında bilgi alabilirsin
Konu necro tarafından (16-03-2008 Saat 05:26 PM ) değiştirilmiştir.
saol necro tessekkurler turklere karsi nasil davraniyorlar?barbar falan diyenler oldu![]()
çalışırken temizlikçi abi bomba atmayacaksın dimi buraya demiştitürklere nasıl davrandıkları, daha doğrusu neler sordukları sürpriz olsun sana
çok eğleneceksin çook
![]()
necro Mobile de black %47 bu bir sorun olur mu senceolmaz bence ama
![]()
necro ilk fotoda gokdenize benzeyen sen mısın?
sağdaki benim abi, bilmiyom gökdeniz
necro sakalli adamlarin oldugu fotograflar ilgincmis![]()
kım onlar
![]()
onları mississippi kenarında rom içerken gördük gece vakti.... garip geldiler bende yanlarına koşup resim çekilebilirmiyiz dedimşeker insanlar, hindularmış kendileri...
sonunda sonundaa necro artık herkes senden ümidi kesti son yazılanlara bile bakmıyordurlar o yüzden görmezler bence bu fotoları![]()
abi koysak suç koymasak suc anlamadım ki yani... diger konulara ne yazsam buraya atıfta bulunuluyodu, bende ayıp olmasın soz verdik diye ekliyim dedim... her bi resim 4 mb oldugu icinde 1-2 saat surdu yani
En azından artık forumda fırca yemeden istedigim konuya yazabilirim
![]()
necro eline sağlık... kendini temize çıkardın bu sayede![]()
fotolar için sagol... işallah bizde giderizde dönünce ekleriz..
selam necro fotolar süper..nereye gitmiştin..bende konyalıyım![]()
helal et hakkını necro![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks