valla bende düşünmeye başladım ciddi ciddi UT ye ön kayıt oldum, sonraki işlemim nedir işe girmek için?
birde şehir den fotoğraflar varmı çektiğiniz?
valla bende düşünmeye başladım ciddi ciddi UT ye ön kayıt oldum, sonraki işlemim nedir işe girmek için?
birde şehir den fotoğraflar varmı çektiğiniz?
Anıl sana tavsiyem bu iş olmazsa başka işe gitmem diye soyleseydin firmana muhtemelen bu işe cok kısı basvuru yapacak sonra mc donals'a falan gitmede![]()
aynen bu sene ragbet cok olucak gibime geliyor benimde 2 yil once mayville ve oakfield fabrikalarinda toplamda 7 kisi calismis gecen yil 22 turk vardi.Bu sene tavan yapar.kontejyan arttirimi yaparlar cunku fabrika sezon icinde bile alim yapiyordu
2. kez gitmek isteyenler icin tek sikinti ise self gidememek
nasıl halledcez ozaman bu işiiş fuarından önce gidip konuşsam mı? ne zaman oluyordu iş fuarları ? teşekkürler
is fuari yok bu isin direk konus erkenden al isini
sağolasın ..
şirketde çok geç başlıyor !!
7 sayfayıda okudum, zaman sormadım mesajımı bidaha oku, geç başlıyor yazmışım...
İş için talebin çok olacağı şimdiden belli.Zaten UT kasım ayı içerisinde kontenjanların dolabileceğini söyledi ve kayıt yaptırdım erkenden.Fuar falan yok bu iş için zaten arkadaş da söylemiş.Davet mektubun geliyor sonra vize görüşmesi..falan.UT ayrıntılı bilgi veriyor,sorun varsa sorabilirsin![]()
Bu ve bunun gibi işler yani fabrika işleri amerikanın bu işleri yasaklamasıyla iptal olduğu söyleniyo bi bilgisi olan varsa yazabilirmi.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bu sene dahil mi olacaka bu yasaga ???
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Kendimiz nasıl ayarlayabiliriz ki break; ilk gidenler için söylüyorum.
aynen yasaklanıyomuş hatta bir çok şirkete bu yıl fabrika işi gelmemiş.
seneca icin konusuyorum self gitmek cok zor sponsor yuzunden. eger iptal edilicekse gercekten buraya gitmek imkansiz fakat onlarda cok buyuk sikinti cekicek cunku is gucunun yaklasik %40'i ogrenciler
Evet arkadaşlar ABD Hükümeti yasaklamış zaten Aysin de yukarıda ayrıntılı açıklamış.
Bana da wat firması haber verdi.Work and travel in program yapısına uygun olmadığı için(ağır şartlar)yasaklandığını duymuştum ben.Ben başka wat işine baktım artık bence siz de öyle yapın.Çünkü ABD hükümeti yasaklarsa self gitmek bile zor olur.Daha cazip işler bulabilirsiniz erkenden!
Alaskada sorun olmadığı söyleniyo ne derece doğru acaba o zaman seneca'da da sorun olmaz öyle değil mi?
ya muhtemelen bu dusunulen bir olaydir 2012 sezonu acildi isler geldi bundan sonra iptal ederlerse sacma olur..ya su an iptal edilmis olmali martta nisanda iptal edilmez.. bunu ogrenmek icinde sirketinize srun
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bu fabrikayla is yapan sponsora mail atin arkadaslar..onlar en iyisini biliodur..ya da ingilizcesi iyi olan arasin..
ciee ile iletisime gecmek en iyisi...bence de.
Seneca HR office'teki çalışanlara mail attım böyle yasaklanmadan haberleri olmadıklarını söylüyorlar.. bgn ciee'yede mail atıcam bakalım.... bgn gazetede çıkan haber : http://dunya.milliyet.com.tr/work-tr...24/default.htm
Aysin sonuç ne?
2 gündür CIEE'den cevap yok... seneca foods HR ofis çalışanları böyle bir yasaktan haberleri olmadığını bu sene tekrar öğrenci alacaklarını söylüyor....
yurtdışındaki bir wat şirketiyle mailleştim ellerinde onaylı seneca job offerları olduğunu başvurabileceğimi söylediler eğer bir yasaklanma varsa onlarında haberi yok... program ücretlerini eğer başvurursam işlerin nasıl yürüyeceğini sordum cevap bekliyorum....
CIEE'den gelen mail;
Hello Aysin,
We really cannot answer your question right now. Instead you do have to ask and request that information from either Armada Grande or United Towers in Turkey. They are authorized to let you know if you still could be hired with that employer or not.
yurt dışındaki seneca job offer'ı olduğunu söyleyen wat şirketinden detayları istemiştim ve bugn gelen mail.. ;
Hello Aysin,
I am really sorry, but my colleague told me that we haven’t got permission for sending students from Turkey. You should contact with company in Turkey.
Best regards,
evet şu an sonuç nedir, yasaklanmış mı? ben bugün united towers ege universitesi danışmanı mustafa abiyi aradım. o da % 99 yasaklancak dedi, öğrenciler bu fabrika işlerinden mağdur oluyorlarmış
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks