Work and Travel
Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 21 Nisan Vize Görüşmesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı mcsivri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benm okulum osmaniye korkut ata üniversitesi adam bana ne sorsa beğenirsiniz korkut ata kim bende heycandan ne dediğimi bilmiyorum tabi yarı ingilizce yarı türkçe he is a man who legend in turkish cultür
    çok iyi yaa ne geLdi akLıma.. gecen sene bi volkan patlamış ucak seferleri iptal edilmişti bu yüzden bi cok kişinin ds i geLmemişti.. şirket söylemişti ds i gelmeyenlere, onlar biliyorlar zaten ucak seferlerini ama sorabilirler sizde volkan patladığı için ds yok dersiniz demişti.. muhtemelen btn şirketler bunu söyledi öğrenciLerine.. neyse vizeye girdik o sırada ilk giren vizeye bi kızdı, belliki ingilizcesi pek iyi değiLdi memur soru soruyor kız baska bişey söylüor adam bikackez tekrarlıyor falan.. sürekli konusma bu sekilde hersoruyu adam 3 kez falan sordu.. neyse malum soru geldi.. Ds in neden yok? Kızın cevabı aynen yazıorum: Because voLkanik patLama.. herkes yıkıldı konsoloslukta bütün öğrencilerin heyecanı gitti.. adam ısrarla soruyor kız ısrarla because volkanik patLama diyordu

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok iyi yaa ne geLdi akLıma.. gecen sene bi volkan patlamış ucak seferleri iptal edilmişti bu yüzden bi cok kişinin ds i geLmemişti.. şirket söylemişti ds i gelmeyenlere, onlar biliyorlar zaten ucak seferlerini ama sorabilirler sizde volkan patladığı için ds yok dersiniz demişti.. muhtemelen btn şirketler bunu söyledi öğrenciLerine.. neyse vizeye girdik o sırada ilk giren vizeye bi kızdı, belliki ingilizcesi pek iyi değiLdi memur soru soruyor kız baska bişey söylüor adam bikackez tekrarlıyor falan.. sürekli konusma bu sekilde hersoruyu adam 3 kez falan sordu.. neyse malum soru geldi.. Ds in neden yok? Kızın cevabı aynen yazıorum: Because voLkanik patLama.. herkes yıkıldı konsoloslukta bütün öğrencilerin heyecanı gitti.. adam ısrarla soruyor kız ısrarla because volkanik patLama diyordu
    süper ya

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ben de dün girdim hatta 17'ydim), sıramı bekliyorum filan neyse matrak adam geldi sevindim. ilkte odaya girince camın arkasından nasılkonuşucam filan diye düşünürken sonrasında çok sıcak geldi, neyse aramızdaki geçen muhabbeti anlatayım; Matrak Adam: M, Ben: B

M: hi, how are you?
    B: hii, i'm fine but i've seen better days,
    (bu sırada belgelerime filan bakıyor işte, 1 snlik süre geçti)
    B: I'm reallyyy(uzata uzata) tired because I came from Izmır last night
    M: by bus ?
    B: yep, it was 8 hours
    M: It must be exhausting falan filan, sonra klasik sorular, nerde okuyosun dedi sonra bölümün ne dedi, transkripime bakınca hazırlıktamı okuyosun dedi, sonra lisemi sordu ne alaka anlamadım cevapladım filan, sonra ailemin nerede yaşadığını sordu, izmir deyince izmirlisin ozaman filan dedi, evet dedim.
    B: Have you ever been to Izmir?
    M: no
    B: What a pitty! you should visit Izmir.
    M: evet istiyorum filan gibi bişiler dedi
    B: If you visit izmir, you'll call me(elle işaret ediyorum burda)
    M: En güze yeri neresi, nereyi gezmeliyim dedi
    B: konak, alsancak.. işte denizin kenarında, güneşin batışını seyrederken içkini, kahveni içebilirsin falan filan.
    M: izmirin kızları güzelmiş, doğrumu dedi
    B: they are amazinggg(uzata uzata), you knowww..(gözümü kırptım, koptuk burda) (burda birkaç cümle daha vardı ama hatırlamıyorum)
    M: Kaçakçılıkla ilgili kitapçığı okudun mu dedi, evet dedim
    M: Have a nice holiday(ups'e git filan dedimi hatırlamıyorum)
    B: Thank you, bb.

Baya eğlenceliydi, bu arada ben daha izmire dönmedim ama pasaport'um ofisime gelmiş. Bu arada alamayan 1 kişi gördüm o da hiç cevap veremedi, where are you goin?(kelimeleri 1 sn arayla sordu nerdeyse anlasın diye ama olmadı)
    Herkese bol şans.
    Konu orcns tarafından (22-04-2011 Saat 06:36 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)