Ya arkadaş yok mu koca forumda bir Allahın kulu Harrisburg'e gidecek?Bu şehirde işi bir tek banamı ayarlamışlarGidenler ya da şehri bilenler azcık seslerini çıkarsınlar lütfen bi iki konu var kafamda sorup öğreneyim.
Ya arkadaş yok mu koca forumda bir Allahın kulu Harrisburg'e gidecek?Bu şehirde işi bir tek banamı ayarlamışlarGidenler ya da şehri bilenler azcık seslerini çıkarsınlar lütfen bi iki konu var kafamda sorup öğreneyim.
*EnFla ProDuction™*
bende harrisburg a gidiyorum...9hazirana aldım biletimi...sen aldınmı biletini
Cikolota fabrikasi mi ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
aynen çikolata fabrikası mı?
elimdeki bir haritaya göre ortlamanın altında zenci varmış
bi de hangi firma önerdi bu işi?
Konu hellguard tarafından (02-01-2009 Saat 08:50 PM ) değiştirilmiştir.
Cikolota isi ise UKLA 'nin onerdigini saniyorum . Kazanilan fiyatinda 5000$ civari oldugunu mu soylediler ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
neoldu yalanmi yoksa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
S-pectacular
Çikolata fabrikası... Saati 8,35 dolar gece vardiyasındayım ben de... Vergi kesilmesiyle de saati 7,5 un üstünde olacak ama yorucu bir iş olacağını söylüyorlar. Var mı başka Harrisburg-Hershey civarına gelecek kimse...
bende hersheys e gidiyorum dostlar gece vardiyası 2. işi bulmak zor olurmu acaba bi bilgisi olan varsa..
bölge arapların yoğun yaşadığı bi bölgeymiş ve müslümnlara yardım ediyorlarış , geçn sene giden bi arkadaşım sölemişti, bence iyi bi yer
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Çok kilo aldırır herhalde bu iş....Çikolatalar bedava mı...![]()
şirketim harrisburga 760 euro ya bilet teklif ediyor sizce nasıldr ?
arkadaşlar nasıl bu şehir çikolata fabrikası işi nasıl biraz bilgi verirsenz sevinirim.
hocam bu iş nasıl ? şehir nasıl sanırım senin bilgin var bu iş konusunda ? bahsettiğin firma bana teklif etti bu işi gideyim mi sence ?
arkadaslar ben self gitmek istiyorum bu gıdecegınız veya gittiginiz cikulata fabrikasının mail. adresleri varmı
ben de danville,pa'dayım yakın sayılır![]()
Ben de bu yaz Harrisburg'tayım.
arkadaşlar bende çikolata fabrikasına gidiorum bahsedilen firmayla kalma işini naptınız biletlerinizi aldınız mı?
daha önce kimse gitmemiş herhalde buraya ben de bu yaz ordayım yalnız çikolata fabrikasıyla paketleme ayrı işler demi ben paketlemedeyim
Ben de çikolata fabrikasında sabah vardiyasındayım![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks