jfk-penn station-sandusky yolculuğu yapacağım. amerika'ya iner inmez bi göreyim manhattan'ı diyorum. katılmak isteyen var mı?
jfk-penn station-sandusky yolculuğu yapacağım. amerika'ya iner inmez bi göreyim manhattan'ı diyorum. katılmak isteyen var mı?
ben de aynı güzergahı kullanmak istiyorum. sana katılmak isterdim ama tarihler uymuyor galiba benim iş başlangıc tarihim 23 haziran![]()
Selamlar AMTRAK daki bagaj hassasiyeti konusunda bir sorum var çok önemli . 2 tane büyük vailzim olacak THY yle gidiyorum ayrıca birde cabin bagajı diye tabir ettiğimiz bagajdan olacak onlarla trene binebilirmiyim bir soun çıkarmı ? Sağolun
binermisin bilmemde 2 valiz artı bi el valizi ??? ne götürüyorsun bu kadar
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Pardon giderken yazmışım yanlışlıkla dönüşte olacaktı dönüşte PİTT-NY arasını trenle yaparız diye düşünüyoruz ve valizlerimiz çok büyük olasılıkla o şekilde olur . Sıkıntı çıkarmı sizce
Evet amtraktada bagaj limiti var sitesinde bulabilirsin. Bagaj bası 35 dolardı sanırsam yanlıs hatırlamıyorsam.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
AMTRAK ın sitesinde yazana göre 2 tane büyük valiz hakkımız varmış 23 er kilodan altındada ama bu valizlere yanınızdaki leptap , cüzdan dahil değildir diyor . O bakımdan biraz kafam karıştı . Yani gerekirse ekstra bagaj parasını veririz orası önemli değil yani bagajımızı almayıp bizi mağdur etmesinlerde o bakımdan soruyorum ? :/ Mustafa bey sizin ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım 1 valizi önceden verin diğerini içeri alın şeklinde anladım ama benim hedefim 2 tanesini içeri verip birini yanıma almak . Teşekkür ederim
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks