Work and Travel
Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wat Magdurları 2011

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı axiboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Şirketimin mağduru değilim, sağolsun yardımcı oldular ama şöyle bir durumum var. WAT'a katılmaya şubat sonu karar verdim.Dolayısıyla şirketin fuarını kaçırdım. (O ara şirketlerin fuarlarının ayrı ayrı olduğunu bilmiyordum. Bütün şirketler aynı fuara gidiyor diye düşündüm nedense ) Karar verdiğim gibi de küçük bir araştırmayla şuanki şirketimi buldum.Job fairin dolduğunu, fuarn da geçtiğini söylediler.Bana premium self programından bahsettiler. İşi onlar buluyor yine ama sponsoru farklı. Neyse birkaç gel git o işlerden birine kaydolmayı planlarken, şirketin web sitesinde son job fair kayıtları diye bir seçenek gördüm. Şirketi aradım yine, bana evet job fairde biraz açık kaldı ama senin programdan 200 dolar fazla dediler. Ne farkı var diye sorduğumda job fairin sponsoru CCI dediler. Zaten en pahalı program. Ordan çalışmak istediğim işi seçip kayıt oldum, işverenin beni online olarak mülakata alıcağını söylediler. 1 marttan beri bekliyorum, hala işverenden haber gelicek. Bu arada ds belgem geldi. 22 nisana vize görüşmem var, bütün işlemlerimi hallettim, hatta uçak biletimi bile alıcam ama işverenden haber yok.

Bu konu hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar ?
    Hocam bu durum banada garip geldi, DS iş olmadan nasıl ayarlıyorlar ? Bizde mülakata girdik onnline,sonra yüzme mülakatı vs, belgelerimizi toparladık pasaport, ingilizce öğrenci belgesi, işverenle yaptığımız sözleşme vs... Ondan sonra onaylandık ds için ve hala gelmesini bekliyoruz.
    Benimde bir arkadaşım geçen sene ICEP le gitmişti, Pamukkale Ümiversitesi genelde ICEP le çalışıyor zaten hiç bir sorunu olmamıştı. Bu sene bi arkadaşım yine gidiyor ICEP le ondada değişik yöntemler var Gerçi o fuara gitmişti. Diyeceğim o ki , içini rahat tut bence ICEP demekki farklı bir yöntemle hallediyor ds olayını )

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Biray09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bu durum banada garip geldi, DS iş olmadan nasıl ayarlıyorlar ? Bizde mülakata girdik onnline,sonra yüzme mülakatı vs, belgelerimizi toparladık pasaport, ingilizce öğrenci belgesi, işverenle yaptığımız sözleşme vs... Ondan sonra onaylandık ds için ve hala gelmesini bekliyoruz.
    Benimde bir arkadaşım geçen sene ICEP le gitmişti, Pamukkale Ümiversitesi genelde ICEP le çalışıyor zaten hiç bir sorunu olmamıştı. Bu sene bi arkadaşım yine gidiyor ICEP le ondada değişik yöntemler var Gerçi o fuara gitmişti. Diyeceğim o ki , içini rahat tut bence ICEP demekki farklı bir yöntemle hallediyor ds olayını )
    şirket hakkında bir problem yok da ben şuan ters bi durumdayım. Bakalım ne olucak. İşverenden ne zaman haber gelicek.? gelmezse vizeyi aldıktan snra amerikaya gitmemek aptallık gibi bişi olur.. bu saatten snra bana iş bulmaları da zor olucaktır. bekliyoruz ...

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı axiboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şirket hakkında bir problem yok da ben şuan ters bi durumdayım. Bakalım ne olucak. İşverenden ne zaman haber gelicek.? gelmezse vizeyi aldıktan snra amerikaya gitmemek aptallık gibi bişi olur.. bu saatten snra bana iş bulmaları da zor olucaktır. bekliyoruz ...
    Kardeşim eğer senin ismini alan sponsor şuan sana iş bakıyosa ve ya DS 2019 belgelerin tamamsa gelir içini ferah tut.Ben de YERO ile gidiyorum 1-2 hafta içinde DS im gelicek,Interexchange de sponsorumuz.Yani bu sene biraz iş verenlerle sıkıntılı geçiyormuş anlamalar genel olarak.Krizdir cart curt falan... Ama diyorum ya şirketle temasta ol.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)