axiboy Nickli Üyeden Alıntı
Ben Şirketimin mağduru değilim, sağolsun yardımcı oldular ama şöyle bir durumum var. WAT'a katılmaya şubat sonu karar verdim.Dolayısıyla şirketin fuarını kaçırdım. (O ara şirketlerin fuarlarının ayrı ayrı olduğunu bilmiyordum. Bütün şirketler aynı fuara gidiyor diye düşündüm nedense ) Karar verdiğim gibi de küçük bir araştırmayla şuanki şirketimi buldum.Job fairin dolduğunu, fuarn da geçtiğini söylediler.Bana premium self programından bahsettiler. İşi onlar buluyor yine ama sponsoru farklı. Neyse birkaç gel git o işlerden birine kaydolmayı planlarken, şirketin web sitesinde son job fair kayıtları diye bir seçenek gördüm. Şirketi aradım yine, bana evet job fairde biraz açık kaldı ama senin programdan 200 dolar fazla dediler. Ne farkı var diye sorduğumda job fairin sponsoru CCI dediler. Zaten en pahalı program. Ordan çalışmak istediğim işi seçip kayıt oldum, işverenin beni online olarak mülakata alıcağını söylediler. 1 marttan beri bekliyorum, hala işverenden haber gelicek. Bu arada ds belgem geldi. 22 nisana vize görüşmem var, bütün işlemlerimi hallettim, hatta uçak biletimi bile alıcam ama işverenden haber yok.
Bu konu hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar ?
Bookmarks