sen yine 650 euro vermissin ben tam 2016 ytl verdim. hala uyumakta zorlanıyorum.
indirim olmasa bile bize ucaktaki ucuz biletleri alacaklar. fiyatlar nisan basında degisecekmis tamamen o yuzden simdi fiyat soylemiyolar. rezervasyonunuzu onceden yaptırmıs olsanızda yeni fiyattan alırsınız biletinizi cunku fiyatı havayolu sirketleri belirleyecek dediler.
senin dedigin gibi şirket watla da ilgileniyo. kendi ogrencilerine en ucuz ucak ucreti odeyen wat ogrencileri olma garantisi veriyolar. ben ocak ayında uygar wat a kayıt olmustum zaten. ama benim istedigim fabrikaları ayarlayamadılar ben de ukla wat a kayıt oldum.
gidip tekrar konustum bize soylediginiz en ucuz bilet alma sozu gecerli mi dedim, o da tabi tabi artık size de yapacaz onu dedi. benim uygarla olan alakamı da acıklamıs oldum boylece.
pazarlık icin babamı gonderdim(babam 2 yıldır uygarın vip uyesi) o da taksit yapıp yapamayacaklarını sormus. 6 taksite kadar kabul etmişler.
dostum gezgin new york icin 595 euro biraz pahalı gibi geldi bana. ama yine de şirketi soylersen arkadaşlar da bende hem uygara hem dedigin şirkete rezervasyon yaptıralım hangisi ucuz olursa onun biletini alırız. ama arkadasların isim- soyisim ve gidecekleri yeri en gec bu ayın son gunune kadar bana gondermeleri gerekiyo cunku fiyatlar belli oldugunda ucuz biletler gidiyo hemen.
son olarak bu sekilde benle birlikte normalden daha ucuz bilet alan forum uyeleri olursa 3. yıldızı isterim adımın altına
-forum yoneticilerine sakayla karısık duyuru-
Bookmarks