tsekkur ederim msjın icin..sirketi karalamak gibi bi niyetim olsa ismini coktan duyururdum.ama uzerlerine gitmem gercekten ise yaradı.mesela en son bir is sectim,bildirdim hah tamam oldu derken bi hafta sonra gittim baktım ismimin yanında bambaska bi is yazıor.dedim ben burayı secmemistim baktılar falan nese benim onceden sectigim isi isveren kaldırmıs listeden.ha bu olabilir ama bana sorulmadan baska is yazılmıs housekeeper falan olcaktım wala yetismeseydim.ve bana denilior ki sirketten o gun 'wala yetistin gelmesen yerlestirmeni yapıorduk.'buna cok kızmıstım ama onlara da cok yuklenmek dogru degil dedigin gibi cok yogun calısıyorlar bu karısıklıgı gormezden gelmek farz oldu artık cunku en sonunda süper bi is teklifi sundular.lifeguardlık isi..o işte anlastık.vize randevumu almıslardı zaten soylemistim.ve sirketim vize konusunda bizlere bir guzellik yaptı ki wala eşi benzeri yoktur heralde..burdan herkesin huzurunda tesekkur ediyorum onlara.simdilik her sey yolunda.vize gorusmem olumlu gecti
vize gorusmesi icin yapılan organizasyon hakikaten süperdi..bi kez daha tesekkurler..yigidi oldur hakkını yeme demiş atalarımız
![]()
Bookmarks