Çok büyük geçmiş olsun hocam. Parayı geri alabilme durumun imzaladığın başvuru sözleşmesiyle alakalı.
Mesela benim vize alamama olasılığım olduğu için başvuru yaparken bunu söyledim. Önce başvuru ücreti olan 450 tl civarında rakamı veremeyeceklerini söylediler. Daha sonra bende bu koşulda kayıt olmayacağımı söyledim ve madde olarak ücretimin TAMAMInı geri alabileceğimi eklettirdim.
Eğer sözleşmede böyle bir madde yoksa, "Hiç bir kuruluş vermediği hizmetin karşılığını talep edemez, alamaz." Avukatına başvur. Durumu çok güzel şekilde izah et, o gerekeni yapacaktır. Bu firmalar artık şımarıklıkmı diyelim, terbiyesizlik mi diyelim, dolandırıcılıkmı diyelim işin cıvığını çıkarmışlar. Göz açtırmamak gerek.
Şunuda söylemeliyim, bence o firmayı bu sitenin yöneticilerine bildir onlarda sponsorluğunu gözden geçirsinler. Bu sitenin insanlara wat konusunda verdiği bir güven var, çünkü tecrübeli arkadaşlarımız çok. O yüzden otomatikman insan bu sitedeki reklamlarada güvenir. İnsanların canı yanmasın derim.