) dostum fairfield 9katlı 114 odalı bi otel.. burdaki 3 yıldızlı otel tadında... çalışma arkadaşların zenciler ve türkler olacak... ilk 3-4 gün zenci bir kadın sana işi öğretecek
sonrasında seni bi türkle eşleştirip 1 kat = 14 odayı vericekler temizlemen için... ortalama 7-8 saat fln sürüyor sabah 9da başlıyorsun 4-4.30 gibi işin biter... supervisor amandayla iyi geçinirsen ve çalışmak istiyorsan 6 gün çalışabilirsin.. amandayla bi sorunun olmadığı sürece 40 saatin altına düşmez çalışma saatin... iş fiziksel olduğundan ilk günler zor gelebilir ama bi süre sonra alışıyorsun.. enerji verici yiyecekler yemen önemli... bilmiyorum daha önce türkiyede bir otelde çalıştın mı ama orda personel yemeği tarzı bişey yok... işe giderken yanında yiyecek bişiler götürmen iyi olabilir... tip konusu odalara senden önce houseman(harvey) yada maintenance(brian) girip almazsa tip oluyor
bi günde max 35 dolar tip aldığım oldu 0 aldığım günlerde oldu tabi
3 ay boyunca total 500dolar civarı bişeydir aldığım tip.. 2. işte çalışmadım gittiğinde göreceksin zaten virginia beachte o kadar çok öğrenci varki (RUS-BULGAR-TÜRK) 2. iş bulmak gerçekten zor.. geçen sene bazı arkadaşlarımız işsiz kaldığı için erken döndüler... başka sormak istediklerin varsa durma sor elimden geldiği kadar yardımcı olayım...
Bookmarks