Work and Travel
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach, SpringHills Housekeeper

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı uguriceinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    housekeepingle aynı sorunu yaşarsın yaşamazsın belli olmaz.. geçen sene bende VB'de crestline-marriott otellerinden 19.caddeki fairfield'ta çalıştım.. çalışma saatleri 35-45 arası değişiyodu.. adamlar overtime vermemeyi öğrenmişler 2 öğrenci çalıştırıp 60 saat vermektense 3 öğrenci alıp 40ar saat çalıştırıyolar bi paycheckte herkes 5-10 saat overtime yapmıştı müdür bütçem açık verdi diye bize çıkışmıştı nasıl bir bütçeyse artık gecede 30.000$ haftada 210.000$ ciro yapan bi otel nasıl açık verir ilginç
    hocam fairfield da calısacağım ben de bu yaz ikinci iş yapmış mıydın otelden memnun muydun housekeeperlar tip alabiliyorlar mı tavsiyelerin neler cevabın için şimdiden teşekkürler

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı whiteamerica35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam fairfield da calısacağım ben de bu yaz ikinci iş yapmış mıydın otelden memnun muydun housekeeperlar tip alabiliyorlar mı tavsiyelerin neler cevabın için şimdiden teşekkürler
    ) dostum fairfield 9katlı 114 odalı bi otel.. burdaki 3 yıldızlı otel tadında... çalışma arkadaşların zenciler ve türkler olacak... ilk 3-4 gün zenci bir kadın sana işi öğretecek sonrasında seni bi türkle eşleştirip 1 kat = 14 odayı vericekler temizlemen için... ortalama 7-8 saat fln sürüyor sabah 9da başlıyorsun 4-4.30 gibi işin biter... supervisor amandayla iyi geçinirsen ve çalışmak istiyorsan 6 gün çalışabilirsin.. amandayla bi sorunun olmadığı sürece 40 saatin altına düşmez çalışma saatin... iş fiziksel olduğundan ilk günler zor gelebilir ama bi süre sonra alışıyorsun.. enerji verici yiyecekler yemen önemli... bilmiyorum daha önce türkiyede bir otelde çalıştın mı ama orda personel yemeği tarzı bişey yok... işe giderken yanında yiyecek bişiler götürmen iyi olabilir... tip konusu odalara senden önce houseman(harvey) yada maintenance(brian) girip almazsa tip oluyor bi günde max 35 dolar tip aldığım oldu 0 aldığım günlerde oldu tabi 3 ay boyunca total 500dolar civarı bişeydir aldığım tip.. 2. işte çalışmadım gittiğinde göreceksin zaten virginia beachte o kadar çok öğrenci varki (RUS-BULGAR-TÜRK) 2. iş bulmak gerçekten zor.. geçen sene bazı arkadaşlarımız işsiz kaldığı için erken döndüler... başka sormak istediklerin varsa durma sor elimden geldiği kadar yardımcı olayım...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)