İyi günler arkadaşlar daha önecen gitmiş yada bilgisi olan arkadaslar Virginia Beach'ta kalmak için aylık ne kadar ücret ödememiz gerek söylüyebilirler mi
İyi günler arkadaşlar daha önecen gitmiş yada bilgisi olan arkadaslar Virginia Beach'ta kalmak için aylık ne kadar ücret ödememiz gerek söylüyebilirler mi
bu konu hakkında pekcok basLık acıLdı.. ortalama aylık 300-400 dolar arası idi gecen sene..
75-100 $ civarı forumda yazıyor
when life gives you lemons, make lemonade
haftalıktı bu dediğim:d
evet bi yerde 75-100 yazıyor bi yerde 300-400 onu anlamadım sanırım 75-100 haftalık olsa gerek
işi öğrenmeye çalıoruz okan ezme
yok be ne ezmesi.. Ayıp ediosun bak simdi. ELimizden geLdiğince bişeyLer aktarmaya caLısıoruz FarkediLio dememdeki amac şu hani aylık 75 dolar konaklama ücreti oLsa bu konuLar acıLmaz biLe dokunmaz kimseye Ondan şeettim ben yoksa baska bi amacım yok.. Ha bu arada biz faceden mi konustuk senLe ismimi biLince şaşırdım
tmm agudi busser oLan arkadaşsın sen Kusura bakma vaLLa nickLerden kimLiği çıkaramıorum arada oLuyor..
hehe şaka yapıyorum ya yetkili sensin burda
Okan bu bilgi birikimi ile senle cok işim var benim hacı
öğrencilerin en çok kaldığı yerler 19.cadde paradise inn kişi başı 90-100dolar 8-10 kişi fln kalınıodu.. 21.cadde quality inn 2,5ay burda kaldım 100dolar geri verilmeyen depozito haftalık 80-90dolar arası pazarlık yapabilme ve bi odada kaç kişi kaldığınıza bağlı değişen fiyat.. biz 3 kişi bir motel odasında kaldık gayet memnunduk... 21.cadde april'in evleri yaşlı bi teyzenin bir sürü evi var öğrencilere kiralıyor kız erkek bulgar rus türk karışık kalınıyor housepartilerin yaşandığı normalde kaç kişinin kaldığı belli olmayan evler .. 12. caddede bir ev var 3-4 katlı oceanfronta yakın orası güzeldir yine geri verilmeyen depozito haftalık 90 dolar civarı... 24.cadde wallgreen'in karşı çaprazı seaside tourist levhası olan 3 katlı bir ev var çatı katını kapın terasın keyfini çıkarın müthiş manzara okyanusa sıfır sayılır tom amca haftalık 80 dolar... 27.cadde castle inn 3-4 kişi kalınabilecek motel haftalık 90-100 civarı...
uguriceinn çok sagolasın bilgiler için
arkadaşlar acaba odada tek kişi kalabileceğimiz bir evi 3-4 kişi nasıl bir fiyata bulabiliriz beach'te? Bilgilendirirseniz çok sevineceğim.
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
genelde odada tek kişi kaLınmaz.. odaLarda e veya 4 kişi kaLınır.. 2 ranza oda bası.. ewLerde 3 oda olduğunu düsünürsek 3 kişi kalmak istiyorsunuz.. Çok zor böyLe biyer buLman hatta imkansız gibi.. Ama düz mantık yapalım.. biz ewde 10 kişi kalıyorduk 3 oda wardı.. 4-3-3 şeklinde.. haftalık adam bası 80 dolar.. çarp 10 La.. 800 dolar.. yani haftaLık ödeyeceğiniz ücret adam bası yaklasık 270 dolar.. sence paycheck'in yeter mi sırf konakLamaya Benm sana önerim tek kişi kaLıcam diye düsünme hiç çünkü fena hayaL kırıkLığına uğrarsın.. Ben uğradım sen uğrama
craigslist birkaç odaya baktım evet fiyatlar 100$ civarı ama rezalet odalar komaya girdim görünce it bağlasan durmaz acaip moralim bozuk şuan
sanmıorum hocam sen quaLity de kaLdığını yazmışsın yoksa bende sorcaktım sana ben 20. cadde de bi ewde kaLıodum, ama söyLe bişey var beLki bikac gün bizim evde kaLmıs oLabiLirsin, geneLde iLk geLen konakLama arayanLarı, bi konakLama buLana kadar misafir ediyorduk.. bi arada 5 misafire kadar cıkmıstı.. Duymuşsundur beLki bizim evi, herkesLe geyik yapıyoduk sizin ewde kaLmayan watcı sayıLmaz faLan diodu herkes..
20. caddedeki engin abinn evi mi ? yok orda hiç kalmadım 2,5 ay qualityinn, 3 hafta 21.cadde 512 numaralı aprilin evinde kaçak son 1 haftada 24.cadde tom amcanın çatı katında kaldım zaten virginia beachte kaldığı yeri değiştirmeyen adam sayısı azdır herkes bi yerlere taşınıp durur snnle kesin yolda fln karşılaşmışızdır ama
e mailden devam konu kaymis gidiyor
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks