Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sakal Problemi Yardım

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Sakal Problemi Yardım

Arkadaşlar Saç Sakal ile ilgili olarak forumu araştırdım, ancak soruma cevap bulamadım. Burda soriyim dedim.

hem sakalım hem bıyığım var. 2 senedir böyleyim. Bugün danışmanım vize görüşmesine giderken komple traş olmam gerektiğini söyledi. Bu ne kadar doğrudur. En azından amerikaya gidene kadar sakal ve bıyığımı kesmek istemiyorum.

Tecrübeli arkadaşlar, cevaplarınızı bekliyorum..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadasım sakal ve bıyıgını kesmenı soylemelerının tek sebebı vıze gorusmesınde memurun karsısına ögrencı gıbı cıkman,duzenlı bır ınsan gorunumu vıze mulakatının ıyı sonuclanmasına olumlu etkı yapacagı aşikardır.Ben 2 yıl once gıttıgım zaman tras olmustum 1 gunlukte olsa.Yok ben olmayacagım dersende böyle sakallı gıdılmez dıye bır kural yoktur.O sekılde gıdip vize alanlar yokmudur vardır.Gidebilirsin.Tavsiyem ise duzenlı gıyım kusam ve sakalları kesmen yararına olacaktır.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

danışmanım bana kesinlikle kesmemi söyledi. Hatta vizeye giderken özel bir vesikalık çekilmem gerekiyormuş. Vesikalıkda da sakalsız bıyıksız olmam gerekiyormuş. BNen pek inanmadım. Sakal bıyık benm için çok önemli..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

niye önemli?kökü sende degılmı ?bence vize reddinden daha önemli olmasa gerek.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Walla hocam sakal ve biyik benim icin onemlide ama ben pasaport fotografi icin tras oldum,vize gorusmesine giderkende aynen tras olup gidecegim Bana da ayni sekilde tras olmamin ii olacagini soylediler ama sen fazla abartmissin,1 haftada sakalin biyigin cikar dert etme bu kadar bence

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benim pasaportumda sakalım da var bıyığım da. Hatta pasaporttaki sakalım oldukça uzun. Ama vize görüşmesi için özel vize fotoğrafı çektirdim. Yine sakallı ve bıyıklı ama adabına göre tabi. Düzenli traş edilmiş ve çok uzun olmayan nizami sakal bıyık sorun çıkartmaz. Bana da danışmanım söyledi. Hatta bana vize görüşmesi örneği gönderdi mail ile. O örnekteki eleman tam faciaydı. Onu gördükten sonra kendi fotoğrafım memur gibi kaldı

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Vizede de pasaportta da kılık kıyafet ve saç sakalın düzgün olmasında fayda var.Zaten adamlar vize vermemek için yer arıyor işi riske atmaya, böle ufak tefek şeylerden red yemeye gerek yok.
    ""Let the game begin""

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

2 senedir yüzüme jilet bile deymedi.. 4 seneden sonra çok tuhaf geliyor. neyse artık kökü bizde keseceğiz mecbur.. : sakallı ve bıyıklı vizeye giden birileri oldu mu ben onu merak ettim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

kardesım sıkıntı benım arkadaslar sakallıda bıyıklıda gırdıler vızeye ama abartılı bır sekılde degıl tabı ... bende ıkı seferde kırlı sakalla gırdım abrtı olmucak sekılde pasaportumdakı foto bıle kırlı sakallı ...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yanaklarda sakal olmadığı sürece problem yok benim bıyık ve çene altında sakalım var pasaport için böyle çekildim fotoğrafı.daha önce defalarca sakallı amerikaya giden danışmanım bi sıkıntı olmayacağını söyledi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim pasaportum da vize fotoğrafımda komple sakallı. vize görüşmesine de öyle gittim hiç bir sorun olmadı hatta vize görüşmesindeki adam doğru düzgün ingilizce soru bile sormadı have a nice summer dedi gönderdi beni

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bende de çene altında sakal var. Bıyığım da var. Pasaportta da böyle vizede de. Ki vize için parlak fotoğraf çektirmiştim.Traş da olmuştum giderken ama adamlar pasaporttaki sakallı fotoğrafımı basmışlar vizeye Büyütülecek bir şey yok. Sadece çok da paspal olmamak gerek. Temiz gitmek yeterli. Hepsinden öte gülümsemek önemli. O kadar.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı speedygonzalez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de çene altında sakal var. Bıyığım da var. Pasaportta da böyle vizede de. Ki vize için parlak fotoğraf çektirmiştim.Traş da olmuştum giderken ama adamlar pasaporttaki sakallı fotoğrafımı basmışlar vizeye Büyütülecek bir şey yok. Sadece çok da paspal olmamak gerek. Temiz gitmek yeterli. Hepsinden öte gülümsemek önemli. O kadar.
    Desene Emre yemişler beni

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı axiboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E yani. Adamlar orduya adam seçmiyor sonuçta

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende sakallı girdim aldım vizeyi nolcak ya dil önemli olan

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Şirket biraz abartmış ama eninde sonunda kesmek zorunda kalacaksınız. Muhtemelen, çalışacağınız iş yerinde sakala izin verilmez. Bu kadar takıntılı olmaya gerek yok, sakaldır en nihayetinde
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

çenede sakal,bıyık ve 2metre saçla girdim vizeyede iş görüşmesinede abd ye de bu şekil gidicem.orda ne olur bekleyıp gorucez artık

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

yok ya amerikadaki bircok isyeri de sakal a karismiyor cok abartili olmadigi surece... veya mutfakta filan calisiyorsan belki kkestirebilirler ama turkiyedeki gibi memur zihniyeti yok adamlarda... turkiyede ozel sektorde bile iki gunde bir en gec tras olmak zorundasin..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ya amerikadaki bircok isyeri de sakal a karismiyor cok abartili olmadigi surece... veya mutfakta filan calisiyorsan belki kkestirebilirler ama turkiyedeki gibi memur zihniyeti yok adamlarda... turkiyede ozel sektorde bile iki gunde bir en gec tras olmak zorundasin..
    Sakala karışan iş yerlerinde de sakal bonesi kabul görüyor. Tabi bu iş yerinin politikasına göre değişiklik gösterebilir. Sinek kaydı geleceksin arkadaş da diyebilir, tak sakal bonesini öyle gel de diyebilir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

o zaman vizeye giderken sinek kaydı yapmama gerek yok dimi. Saçı sakalı toparlasak biraz insana benzesek kafii ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

o zaman vizeye giderken sinek kaydı yapmama gerek yok dimi. Saçı sakalı toparlasak biraz insana benzesek kafii ?
    Aynen öyle aga.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)