bir süre online olamadım anca cevap yazıyorum;
Öncelikle günlük ihtiyaçlardan;
Su kesinlikle toptan alın, 0.5 lt pet su 2,5 dolarken 20 li pet su 5 dolara falan geliyor. Bunun dışında ben kullanmıyorum ama sigara kullananllara tavsiye wallmart ile park arasında 2 tane petrol ofisi var. Oralarda çok çeşitli ve 3-4 dolara sigaralar vardıNormal paketler 10 dolardan başlar.
Çevrede Jhonny Rockets, Subway, Mcdonalds, PapaJohns, Steak House ve çin restoranı var ancak her gün buralardan yemeye kalkarsanız beş kuruşsuz kalırsınız
Turla gezmek ve sınırlı şeyler yapmak yerine araba almanız ya da 3-4 kişi kiralamanız en iyisidir. Turların sıkıntısı genelde bizim yiyemediğimiz yemekler sunmaları ve çok kısıtlı zaman olmasıdır.
Yakın mesafede gezilecek Albany ( NY eyaletinin başkenti ) ve Saratoga Springs var. Saratoga'da BestBuy var ufak ta olsa idare eder![]()
Günlük araba kiralama sanırım 100 dolar civarıydı 1 kez kiraladığımız için hatırlamıyorum. Tren kesinlikle kullanmayın derim, tren istasyonu parka taksiyle 15 dk uzaklıkta ve 70 dolar civarında biletleri.
Biz 7 kişilik van aldık, vergisiyle 1200 $ a geldiotomobil alırsanız 1000 dolara sigorta ve vergisiyle bulabilirsiniz araç.
İş ortamı gerçekten çok eğlenceli, ben ride operator oldum ve inanılmaz eğlendim. Food neden seçmedim; çünkü zaten sıcak havada bir de kızgın ocakların, yağlı şeylerin başında uğraşmak istemedim. Oranın da muhabbeti bir ayrı güzel tabi
Ride operator olursan kişilere belirli talimatlar verip onları kontrol etmen, ride arızalandığında kuyruktakileri bilgilendirmen ve insanları neşelendirmek gerekiyor. Sürekli bir kullanım halinde olursun.
Bavuluna kesinlikle priz dönüştürücü koyinanılmaz lazım oluyor. Hazır çorba koyabilirsin ilk birkaç gün kahvaltıda içmeye. Bunun dışında çarşaf kesinlikle götür.
Tavsiye niteliğinde de şu küçük deri su geçirmez çantalardan alırsan çok pratik oluyor. Niagara Falls a gittiğinde sırılsıklam oluyorsun. Herşeyini onun içine koyabilirsin ve travel kısmında rahat edersin.
Umarım yardımcı olur bunlar sana
Bookmarks