Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: UÇUŞLA iLGiLi SoruLaR

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

gidiş için koridor kenarı seçtim cam kenarı yok hep 4 kişilik koltukların ortalarında vardı bi tane koridor kenarı görünüyodu seçebileceğim onu seçtim dönüşte cam kenarı gelicem iki kişilik koltuklarda ortanın en arkasında uçuştan kaç saat önce havalimannda olmalıyım en az 2 saat öncesinden havaalanında olmak gerekiyomuş yurdışı uçuşlarda ama amerika için 3 saat diyolar yurtiçi içinde 1 saat kala diyolar ama ben en son istanbuldan izmire uçarken adamın biri son 5 dakika kala geldi zaten uçağa yolcuda uçuştan 5 dakika önce alınmaya başlandı bu yüzden uçakta geç kalktı boşuna 4 saat önceden gitmeyeyim

var mı 14 Mayıs'ta Amerika'ya gidicek olan ??

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

ben ny dan turkiyeye dönerken 2 saat önce jfk de olmamı söylediler ben geç gittim 45 dakika vardı uzuncada bir kuyruk vardı bu bagajı teslim etmede felan bi görevliyi buldum rica ettim adam yok olmaz yetişemessin valizler yuklendi felan dedi bi yer gösterdi git orda bekle sana başka zamana bilet verecekler dedi aradan 10 dakika geçti tekrar yanıma geldi niye geç geldin felan dedi bende kayboldum newyork çok büyük felan diye salladım bişeyler inandı adam gel benle şansını bi deneyelim dedi gittik bilgisayardan check ini yaptı bitane adamı çağırdı valizimi verdi bunu uçağa yükleyin dedi şansım yaver gitti yoksa en az 1 gün yatacaktım havaalanında cepte 20 dolar para vardı bence son zamana bırakmayın erkenden gidin
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ny dan turkiyeye dönerken 2 saat önce jfk de olmamı söylediler ben geç gittim 45 dakika vardı uzuncada bir kuyruk vardı bu bagajı teslim etmede felan bi görevliyi buldum rica ettim adam yok olmaz yetişemessin valizler yuklendi felan dedi bi yer gösterdi git orda bekle sana başka zamana bilet verecekler dedi aradan 10 dakika geçti tekrar yanıma geldi niye geç geldin felan dedi bende kayboldum newyork çok büyük felan diye salladım bişeyler inandı adam gel benle şansını bi deneyelim dedi gittik bilgisayardan check ini yaptı bitane adamı çağırdı valizimi verdi bunu uçağa yükleyin dedi şansım yaver gitti yoksa en az 1 gün yatacaktım havaalanında cepte 20 dolar para vardı bence son zamana bırakmayın erkenden gidin
    ucusa 10 dk kala jfk de terminala ulastim.. zenci bir ablamiz vardi gorevli israrla bindiricem seni ucaga merak etme dedi ben ona sonra da gidebilirim sorun degil yarin ya da 2 gun sonra da olur dedim kadin hayir gidiceksin dedi sonra beni hic aramadan direk vip kismindan ucaga aldilar sirt cantamda jilet vardi ustumde kemer, anahtar ,arkadasimin cakmagi gibi metal seyler vardi ama hicbir noktada durdurulmadim ( ucaga bagajimi baska noktadan vermistim yani zaten ucagin icindeydi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)