Alıntı cronaldo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
umarım öyle olur ilk gidişimizde hüsran yaşamayız ama güzel geçeceğini düşünüyorum.6 haziran günü gitmeyi planlıyoruz 7 sindede iş başı.Erken gitmenin avantaj olduğu çokça söyleniyor okulun akademik takvimide uyduğu için gidiş tarihimizi bi aksilik olmazsa 6 haziran diye belirledik.Bizde daha bilet almadık vize den sorunsuz geçeceğimi düşünüyorum o yüzden indirimli biletleri kaçırmamak gerekiyor.Eğer new york a gidersek tekrar iç hatlara binmemiz gerekiyor bizim gulfport havaalanında karşılıycaklarmış.O da ne kadar ekonomik olur bilmiyorum.Bakıcaz artık çaresine bi şekilde.Güzel turlar oluyomuş çevre eyaletlere onlardan da yararlanmak lazım , umarım iyi geçiririz uzun mississippi günlerimizi
Ben de 5 ya da 6 mayısata gidip 9 mayısta işbaşı yapacağım. istanbuldaki firmaya bu kadar zamanda vize mize her bişey yetişir mi dedim kaç kere, hepsinde de gayet emin bi şekilde tabi falan dediler ama benim pek inanasım gelmiyo.. Gerçi inanmak işime de geliyo ama ne bilim.. değişik.. Ben gidince o bölgeye buraya yazarım gene nasıl bi yer diye.

Gitmeyi planlıyoruz dediğine göre heralde bikaç kişi gideceksiniz?? O avantaj mesela ben tek başımayım kimseyi de tanımıyorum bilmiyorum. tam macera olucak benimkisi.

istanbuldan aerosvit (ukrayna) ya da aeroflot(rusya) dan alırsan biletini aktarmalı, o zaman çok ucuza gidersin. Onlardan ucuza götüren yok. Ama işte havada kalınan saat daha uzun olduğu için çok tercih edilmiyo. Direkt uçuş yok, 2 aktarmalı bile sayılı ve pahalı. En makulu eğer ucuz bulabilirsen istanbuldan frankfurta lufthansayla ordan gene lufthansayla houstona houston dan da gulfporta. En kısa en az aktarmalı ve rahat yolculuk bu. Uygun fiyata bulursan kaçırma. new yorktan da atlanta ve memphis üzerinden aktarma yapabilirsin. Ancak atlanta aktarmalarının %70inde gece atlantada konaklaman gerekiyo. Saatlerini ÇOOOKK dikkatli kontrol et.