Selam arkadaşlar bugun ucak biletimi aldım Thy'den 1368 tlye non-stop.18 jun-1 oct. Şirketim buldu sağolsun ban çok ucuz geldi non stop ayrıca thy size göre nasıl?
Selam arkadaşlar bugun ucak biletimi aldım Thy'den 1368 tlye non-stop.18 jun-1 oct. Şirketim buldu sağolsun ban çok ucuz geldi non stop ayrıca thy size göre nasıl?
when life gives you lemons, make lemonade
ist-jfk hocam
Hangi acentadan aldı acaba şirketin bileti?
şu anda en iyi uçak firması thy .
gayet iyi.
iyi yolculuklar
@ogrsh sağolasın
1368 non stop hangi firma acaba
new york-istanbul gidiş dönüş non-stop 620 euroya aldık arkadaşımla biletleri
ben bugun baktıgımda benım gıdıs tarıhıme gore 1780 kusurdu cok pahalıydı hatta su ıbazamıydı neydı ıspanyol sırketı madrıd aktarmalı thy den bıle cok pahalıydı bencede gayet ıyı bı fıyat thy ye gore hemde none stop alıtalıa bıle kı en ucuz sırket olarak gorunuyor 1100 kusur lıra...bence gayet ıyı
Şu an expedia üzerine 1 aktarmalı giderim diyorsanız Alitalia'da kampanyalı promosyon biletler var Ist-Jfk 870 lira gidiş dönüş. Ben Lufthansa'dan 1155 liraya aldım direkt Lufthansa'nın sitesinden.
hayırlı olsun ne diyelim
Sky Turizm arkadaşlar acenta..
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
Çok iyi fiyata almışsın bende ANK-IST-JFK-IST-ANK aldım 650euro ya ama 31 mart son indirim günü filan diyorlardı birisi büyük ihtimal aldığı tarihi değiştirmiştir.
ozaman en guzelı almamak ozaman bılet aramaya devam
1365 e thy nonstop donus esnek bilet aldık bizde arkadaslarla,
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks