beni de danışmanım aradı ve istanbulda girmem gerektiğini söyledi.ankaradakiler biraz daha zor veriyolarmıymış neymiş...hayırlısı ne diyelim.
beni de danışmanım aradı ve istanbulda girmem gerektiğini söyledi.ankaradakiler biraz daha zor veriyolarmıymış neymiş...hayırlısı ne diyelim.
arkdaslar saat 1 de ankarada m mülakata girecem..Ankarada girenler yardımcı olabılırler mı ? hangi soruları soruyorlar ?
ankaradan vize almak çok zor diyorlar..
arkadaşlar şehir efsanesi bunlar. 1 kişi geçemedi diye hiç kimse mi alamıycak bu vizeyi.büyükeliçilkten değilde pazardan mı alcaz bu vizeyi. herkes rahat olsun mülakat öncesi gerilmeyin
Amerika'nın Ankara büyükelçisinin değişme durumu doğrudur. Ancak eski haber o. çoktan değişti.. Hatta eski Mısır büyükelçisidir kendisi. Haberlerde falan da çıkmıştı hattta bu Mısır'daki isyanlar sırasında. Bilmem takip edeniniz oldu mu. Ancak dediğim gibi o zamanlar değişti o, oldu bitti yani. Bunun bi sebep olacağını zannetmiyorum. Bahane olabilir en fazla.
Bilemiyorum ben de anlamadım tam olarak ne anlatmak istediklerini.Sadece bana söylenmiş olsa anlarım da bi kaç kişiye daha aynısı söylenmiş.Anlamadım doğrusu.İstanbul çok kalabalık olacakmış bize verilen tarihlerde o yüzden genelde ortalamaya bakarlar diyolar.Konuşmaya adam akıllı vaktiniz olmaz diyolar.Bakalım artık hayırlısı.
Ortalaması ve İngilizcesi iyi olan varsa aslında onlar için de en mantıklısı Ankara'ya gitmek. Sıra beklememek açısından.. Bu gidişle çünkü İstanbul'da deli bi yığılma olucak..
Risk almaya gerek yok yaw.O kadar para veriyoruz 100 lira daha verir İstanbul'a gideriz.Hayırlısıyla alsaydık randevumuzu iyi olacaktı.
bu ankara konsoloslugu ile ilgili bilgide kesinlik var mi bundan sonra wat ogrencilerinin istanbul`a yonlendirilecegine dair?
şunları daha önce deseydiniz ya 2.88 ortalamam var makina müh. 3.sınıf öğrencisiyim ve 17 martta inş ankarada vize gorusmesine girecegim inş geçerim buradan detayları yazarım
Ya alacağın varsa her yerden alırsın.. Hiç telaş etmeye gerek yok. Olay zaten söylenti boyutunda, yani ne kadar doğru olduğu belli değil. Büyükelçi'nin değiştiği doğrudur, ancak bu etkilemez asayişi. Sonuçta prosedürler belli, kağıt işleriydi formlardı kıldı yündü her şey aynı. Ha yenisi olmuş ha eskisi hiç bişey farketmez. Büyükelçinin değişmiş olması buna sebep olmaz. Kısacası, telaş edecek bişey yok. Girin alın çıkın..
sen vızeyı nerden almıstın dostum ya...ben kıbrıs ıcın vızeyı elden konsolosluga verecegımızı duydum 1. agızdan arkadas gecen sene gıtmıstı ama bıde tastık etmenı ıstedım eger burdan aldıysan bıde yanına neler goturdun tabıkıde tr dekı konsolosluktan farklı bısı ıstedılermı...
Ankara konsolosluğu sadece Cuma günleri WAT öğrencisi için vize görüşmesi veriyorlar. Bu sene uygulanıyor ilk kez. Danışmanlık şirketiniz bilmiyorsa bilgilendirin...
kafa karışıklığı.. görüşmeyi istanbul'da almak mı daha iyi yoksa hiç o kadar yolu çekmeden direk ankara'da almak mı
arkadaşlar ben istanbula gittim vize için çokda rahat oldu kasmayın yani
29 unda (yarın) ankarada görüşmesi olanlarr?
arkdaş gircekti cuma gunu pazartesi almışlar cuma olmuo die
when life gives you lemons, make lemonade
bnm vize tarihimde 28şubat ankara ve persembeye geLio aLLa aLLa yada miLLet uyduruo bu tarihLerde aLınmıo die, yada baska bişe var bu işte
yahu yok öyle salı çar cuma fln diye, bn salı gittim diğer arkadaşlarımdan cuma da alan var çarşambada pazartesi dee
Bu arada Ankara çok zor deniliyor ama adını bile zor söyleyen insanlar aldı gözümün önünde, lütfen moralinizi bozacak şeyleri kafanıza takmayın.
Arkadaslar benim de kafam karıştı ya bu soylenenler dogru mu acaba bende mi istanbulda girsem bilemedim... ankaradan vize alanlar işi görenler yazarsa çok çok iyi olur
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks