arkadaslar merhaba daha once ocean citye gezme amacli gitmistim bu yazda work and travel a gideyim diyorum biz iki arkadas 1 mayis tarihinde orda olucaz zaten self gidiyoruz nerlerde is bulabilirlz orlarda daha once gidenlerden cevap bekliyorum
arkadaslar merhaba daha once ocean citye gezme amacli gitmistim bu yazda work and travel a gideyim diyorum biz iki arkadas 1 mayis tarihinde orda olucaz zaten self gidiyoruz nerlerde is bulabilirlz orlarda daha once gidenlerden cevap bekliyorum
samet senin ne tur bi iş istedigine göre değişir ama oteller var bi cok onlara bakabilirsin 1 mayız sezon için cok erken bi tarih onun için işler kapılmamaış olur ama aynı zmanda mekanların hepside acılmamış olur daha cok kısında iş yapan yerlere odaklan derm ben restaurant var bir sürü onlardada sansın olabilir.eger 21 üstüysen barlarada bakabilrsin. belki tm olarak ne tur bi iş istedigini yazarsan isim vererek yardım edebilrim
evet 21 ustuyum ingilizcemde epey iyi bir duzeyde. Ya aslinda gecen yil mc donaldsta calismitim rhode island da bu yaz garsonluk falan yapayim diyorum acikcasi biraz daha fazla kazandiracak bir is bakayim diyorum.Sen marylandda bulundun sanirim oraya gidince konaklamayi nasil yapariz. ayrica oteller ne aralikta gelir saglar bize tahminen mayia ayi ile eylul ayi boyunca oralarda olucam. Bildigin spesifik mekanlr var mi yani direk orda
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks