Uçuş tarihi belli olan arkadaşlar ?
Uçuş tarihi belli olan arkadaşlar ?
13 HAZİRAN THY NONSTOP...Arkadaşlar New york'a 21.00 pm de varıcaz.O akşam için konaklama ne önerirsiniz? JFK hariç![]()
ben de yarın alıyorum biletimi.13 haziran thy non-stop uçuş : )
6 haziran sabah 08.00 ankaradan çıkış istanbul aktarmalı 11.00 istanbuldan bineceğim usa saatiyle 14.45 JFK deyimTHY we are turkish airlines
![]()
Yanlız o we're turkish airlines şarkısını ipod!a atıp dinliycem neredeyseo kadar seviyorum ...
walla thy nin kendi sitesinden baktım, 15 haziran gidiş, 20 eylül dönüş (new-york) 2.300 lira falan yazıyo. o kadar parayı verdinizmi harbiden uçak için ?
Konu Aysin tarafından (15-03-2011 Saat 04:53 PM ) değiştirilmiştir.
ben 620 euro verdim bilete![]()
12 haziran gidiş ny-norfolk aktarmalı olacak delta 750 euro fiyat nasıl sizce? tabi vizeyi alırsam inş. (=
bence pahalı 750euro ben 600 euroya aldım bostona af den23 hazıran gidiş 15 ekim dönüş
![]()
Walla biz 4 arkadaş, lufthansa'dan , ist-newyork (15 haziran-20 eylül) 527 Euro ya bulduk ona bile çok diyoruz
bide bu expedia dan alınan her bile kesin olarak değişim yapılıyomu bilginiz varmı ? cezası ortalama ne kadar oluyo ? lufthansa için
bizim şirket 527euro ya lufthansa var dedi, dönüşte açık dedi. istediğiniz tarihten dönersiniz vs. ama bilmiyom karar veremedik bi türlü..
Arkadaslar 15 haziran gibi ABD de olmayi planliyorum.Fakat DS hala gelmedi,muhtemelen 8 yada 15 nisanda randevuya giricem.Ucak bileti acisindan uygun fiayata yada cok fais fiyata bilet almamak icin en uugun bilet alma zamani ne zamandir diyebiliriz?
13 haziran izmir-nyc (THY)
24 eylül nyc-izmir (THY)
**we are Turkish airlinesss, we are globally yoursss![]()
THY yi zengin etti millet walla
Benim muhtemelen 15 Haziran ist-newyork , 26 Eylül newyork-ist olcak
Lufthansa
Türk hava yollarının bilet kampanyasının fiyatları gayet uygundu bence.Nonstop olması ve THY olması için az bir fark ödemeye değer diye düşünüyorum.Bizim için hangisi iyi olacaksa o olsun tabi...
yalnız o laf ettim ettim, gittim bende 4ark birlikte THY den aldık
aslında lufthansa çok daha cazip geliyodu 200tl oynuyo arada az değil. ama lufthansanın istanbul ofisini aradım ve bana 1100 küsür tl den satılan o biletlerin hiçbirinin nerden alırsak alalım değişim olmadığını söylediler yani ceza ödemek istesen dahi değişim yok. mecburen o tarihte gideceksin, gidemezsen uçağı kaçırsan bile bilet iptalmiş.değişimli biletler 1400tl falandı ve 120euro cezası vardı. sonra THY yi aradım. 1320TL ye buldum bilet, öğrencilere özel değişimde ücretsizmiş. aldık geçtik. aslında dönüş tarihimiz kesin olsa lufthansa 200tl ucuzdu ama kesin olmadığı için thy aldık
16 Haziran ist-new york
26 eylül newyork-ist
THY - 1320TL
Arkadaşlar biltini ayırtmamış ve araştırmamış olan bana özelden msj atabilir.
Sonuçta iyi araştırmak ve uygununu bulmak lazım benim ve arkadaşımın biletini tanıdık bir firmadan Aksaraydaki EfEn turizmden ayarladık gerçekten güvenilir insanlar iletişime geçmenizi sağlayabilirim herkes iyi araştırsın uygun biletler de bulunabiliyo.
istanbul-ohio arasını en ucuza 940$ a buldum o da american airlines, thy işin içine girince fiyatlar artıyor...
çok site araştırdım en ucuzu AA arkadaşlar
Bilet için iki yer biliyorum fiyat alabilecek zaten baskasınada gerek kalmıyo 3 sene fix onlara soruyorum gerci 3 seferde bir tanesinden aldımSeattle için üç senedir 620 eurodan fazla vermedım. Hepde nisan ayında aldım bileti. Size tavsiyem iyi arastırın aktarma falan ben cok cekinmem ucuz olsunda ama genelde bayan ögrenciler cekiniyo onlar içinde tavsiyem THY'den direk kendisinden almanız. KLM Delta iyi bence bir yamuklarını görmedim şimdye kadar
vizeye gitmeden almak çok büyük risk her şey olabilir vizede vize görevlisi o gün gününde değildir onaylamaz falan hiç riske girme derim ben...
biletimi travelocity.com bu siteden aldım bi bak istersen.
bilet fiyatları her geçen gün artıyor ama riske girmeye değer mi o senin karar vericeğin iş...
ben de dün aldım 630 euro ya BOSTONA aktarmalı İST -FRANKFURT ,FRANKFURT-BOSTON,,,,,,,,,,GİDİŞ 13 HAZİRAN ,,DÖNÜŞ 25 EYLÜL umarım herşey yolunda gider..
arkadaşlar, benm nisan sonunda iş fuarım olacak, dolayısıyla daha işverenin son kararı belli olmadan şuanki gidiş tarihime göre bilet almak mantıklı gelmiyor; ama bir taraftan da bilet fiyatları sürekli katlanarak artıyormuş gbi geliyor...sizce ne zaman almalıyım biletimi? nisan sonu,mayıs başı gibi kampanyası olur mu sizce haziran için şirketlerin?
Benim uçuşum 8 Haziran'da. Munich aktarmalı Lufthansa ile. Dönüş de 13 Ekim'de. Toplam fiyat 1155 lira 48 kuruş. Dönüş aktarması Frankfurt'tan. Transit vize gerekmiyor.
622 euro thy non stop 18 haziran![]()
when life gives you lemons, make lemonade
daha önce münih aktarmalı new yorka lufthansa ile gittim arkadaşlar yemekler rezalet! o yüzden bu sefer biletlerimizi THYden aldık, non-stop newyork - istanbul ve 620 euro. 22 haziran gidiş, dönüş 15 eylül ve opsiyonlu
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks