Work and Travel
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New York için...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart New York için...

Arkadaşlar 2012'de kısmetse New York'dayım gitmeden önce New York hakkında bir kaç kitap alayım istedim gözüme 2 tane kitap takıldı hangisini alsam karar veremedim.Birde sizin görüşlerinizi alayım istedim bu kitaplardan birini okuyan varsa yorumunu esirgemesin..

kitapyurdu: kitap - New York / Cep Rehberi - Handan Balkara, new york / cep rehberi, NEW YORK / CEP REHBERI,

kitapyurdu: kitap - New York'u Yaşamak - Zülal Kalkandelen, new york'u yaşamak, NEW YORK'U YAŞAMAK,

kitapyurdu: kitap - New York Her Rehberde Yüzyıllık Gezi Deneyimi - Michael S. Durham, new york her rehberde yüzyıllık gezi deneyimi, NEW YORK HER REHBERDE YÜZYıLLıK GEZI DENEYIMI,

Umarım link vermek yasak değildir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bence hic gerek yok. Kitabin icinde harita ve gezilcek yerlerle ilgili bilgiler var. Harita hic gerekmiyor sana. Metroda, hostellarda vb. heryerde ufak cep haritalari var. Ucretsiz aliyorsun. Onlarda zaten onemli yerler isaretlenmis. Hangi metoryla gidebilecegin nasil ulasabilecegin falan hepsinin bilgisi var.

Ayrica kitaplar 2002 ve 1999da yazilmis. Aradan 10 yil gecmis. Bilgiler ne kadar gunceldir ki (: Google'a nyde gezilecek yerler yaz. 1 milyon tane bilgi falan cikar. Gidecegin muze, park vb. yerlerin adini not alirsin sonra sitelerine girersin bakarsin ucret, gezi saati vb. her turlu bilgiyi not edersin ona gore kendine bi plan olusturursun.

Ben ny ye gitmeden once bilgisayardan o kadar adres, mekan, yol tarifi falan sayfalarca cikti almistim. Ama ny ye adim atinca hepsini cope attim (:

Kaybolma derdin yok. 2 dkda tum sehri cozersin. Tek bilmen gereken st/ave numarasi. 2 numarayla herseyi buluyorsun zaten.

Bence parana yazik. Ama illada verecegim diyorsan ilk linkteki kitabi alabilirsin.

Son olarak newyork belkide bilgi olaran nette en cok hakkinda sonuc barindiran sehir (: Netten arastirip ufak ufak notlar alabilirsin. sonrada ciktisini alirsin.
    Sometimes memories can kill...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)