Bu sene bir aksilik olmassa kalahari resorta gidicem arkadaşlar(tabiki mülakatı geçersek) Gidicek olan varsa yada gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa tanışalım [veya daha önce gitmiş arkadaşlar tecrübeleriniz paylaşırsanız seviniriz.]
Bu sene bir aksilik olmassa kalahari resorta gidicem arkadaşlar(tabiki mülakatı geçersek) Gidicek olan varsa yada gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa tanışalım [veya daha önce gitmiş arkadaşlar tecrübeleriniz paylaşırsanız seviniriz.]
Konu yanlış yerde. Taşıyorum.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bende wisconsin dells e gideceğm bi aksilik olmazsa. ama nerde calışacagım tam olarak belli değil sayılır![]()
Geçen yaz Wisconsin Dells'teydim ben de. Kalahari'den tanıdığım Türk hiç yoktu. Noah's Ark'ta çalıştım ben, Dells için ortalama bi düzeydeydi. Mt.Olympus tam para kazanılcak yerdi. Wilderness ise zararına çalışılan bir yerdi. Dediğim gibi, Kalahari'de çalışan Türk duymadığım için hakkında bilgim yok.
ya iştw wisconsin daha iyi geldi bana gidenler fln memnundu batıya gitmek istemedim çalışmak için değil de gezmek için daha ii olur diye düşündüm şirkette wisconsini önerdi bende oraya gideceğmilk kez gidecem atlas watla
atlas la wisconsin e benim de gitme ihtimalim var ama wisconsin le ilgili çok iyi şeyler duymadım o yüzden şüphelerim var
ya ben kötü birsey duymadım gidenlerde memnun dönmüşler. sen ne duydun ki ?
wisconsin dells hayatımda yasadıgım en guzel yaz tatıllerı ıdı
daha once yazdıgım yzıları bulun wısconsın hakkında herseyı ogrenırsınız
merhaba ben ve kuzenımde eger mulakatı gecersek kalaharıye gıdıcez lıfegard olarak daha once orda lıfe guard yapmıs bırısı varmı ve bıde cevresı nasıl acaba 2. bı ıs ımkanı varmı:S:S yardımcı olursanız sımdıden tesekkur ederım
benım mulakat tarıhım bu hafta sonuna kadar bellı olucakmıs ya sen benım ıcın bulunmaz bır nımetsın =)) ne sordular ne yaptılar bı anllat =)zormuydu sorular :S:S
kardesım harbıden kılpayı gec kaldın=) yıne ekliyım msn nı ınsallah gecersem aynı yerdeyız sonucta ben bugun gırdım mulakata fena gecmedı ama pek iide gecmedı sanırım nebılıyımm ıdare ederdı herhalde :s:s yalnız benım sırket bana kalaharıye lifeguard olarak bi bızden alıolar yanı sadece bızım global vızyon dan alıcaklar gıbı bıseyler demıstı sanırım sen global vızyondan degılsın dımı :s vay anasını ya yalan soylemısler bıze herhalde :@ benım mulkat cok kısa gectı sadece bu ısı yapabılırmısın dedı bende ewt cunku sutopu oynuorum fılan dedım oda burda sutuopu cok unlu fln dedı bende ewt dedım bısey dedı anlamadım onu sonra thank you fln kalktım senin nasıl gectı :S acıklandımı senın kı ??
allah yardımcın olsun dostum...coskun bey hala dıyormu acaba amerıka benım arka bahcem dıyeglobal vızyon![]()
kardesım oyle deme korkutma benı =) coskun beyı tanımıorum ya ınsallah gomdurtmezler kendılerını arka bahcelerıne =)
fırmanın sahıbı olur kendılerıvalla gecen sene ben dırekten donmustum ama 5 arkadasımı gonderdı new yorka ıs sahte cıktı kı 5 kısının 3 u hatun orda baya bı sıkıntı cektıler allahtan bende dırekten donmusum
bu arada onların dısında arkadaslarımın gorustugu ve bu fırmanın gonderdıgı kısılerde baya sıkıntı cekmısler
ne dıyım bahtın acık olsun![]()
kardesım ıs sahte cıktı hıc bısey yapmadılar mı bunlar ya :S
şimdilik bi sorun yoktu gercı ıs bıraz gec bulundu ama nebılıyım umarım bı sorun olmaz ..
ewet yaptılar baska bır dolandırıcı hatuna sevk ettıler 1 hafta bugun buldum yarın bulcam ıs fılan kolpa haber bısı yok tabı en sonunda bızımkıler konsolosluga fılan gıdıyolar sonra her neyse kendı kendılerıne buldular ısı..
sırket sahıbının yaptıgı tek sey bu bır ıkıncısıde arkadasıma yanındakılerını satmayı teklıf etmesı kı bırısı kız arkadası
bu arada eger olurda bu konusmalara herhangı bır ekılde bu sırketten gelebılecek herhangı bır dıyaloga belgelı ıspatlı hatta dırek sahıtlı varım her turlu![]()
kardesım cuma gunu tekrar konusmaya gıdıcem sırkete cıdden
eger gıdersen sonucunuda yazarmısın dostum bana...gercı soyleyeceklerı sey bellı kesın onlarda suc vardır bılmem ne bılmem ne....
edıt profılımden msn adresımı alırsan ısımde vereyım gıt bı sor bakalım bu cocukların basına gelenler nedır ne degıldır dıye..ama coskun beye sor oyle yanındakılere degıl...
edit: istersen maıl adresını verebılırım coskun beyın..
Konu reyes_19 tarafından (03-03-2011 Saat 02:29 AM ) değiştirilmiştir.
tamam kardesım yarın kesınlıkle ırtıbata gecelım
Firmayla alakalım yok ancak bende merak ettim o çoşkun beyin sana ne cevap vereceğini zahmet olmazsa buraya yazda herkes neyin ne olduğuunu öğrensin.
ben de bu yaz dells te wilderness resort tayım, bakalım sonumuz hayır olsun da
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks