Alıntı veli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam dostum bende bu yaz hyatt regency newportta çalışacağım kalıcak yer nasıl oldu senmi buldun yoksa şirket mi ayarladı ? işin neydi? ortam nasıl? işyeri sana yemek veriyomuydu benim sözleşmemde en az haftalık 24 saat çalışacağım yazıyo sen en az ve en fazla kaç saat çalıştın ve son olarak ilk gitttiğinde ne gibi zorluklarla karşılaştın ve hangi havaalanından oraay gittin boston danmı?

ve kazandığım haftalığı elden mi aldın nasıl aldın?

bana ikinci iş bulmanın kolay olduğunu söylediler sen bulabildinmi

kusura bakma biraz fazla soru sordum ama senin beni anlayacağını düşünüyorum çok heyecanlıyım
kardes kalıcak yerı sen ayarlıcaksın orda emlakcılar var onlarla konusucaksın otelde yemek acık bufe hıc sorn olmck onla ılgılı devamlı yıyebılceksın.prayı her ıste odlugu gıbı paycheck pşarak alıcaksn bankada bozdurucaksın ılk 2 3 hafta para alamassn ona gore hazırlıklı gıt cunku ssn cıkması lazım ve bır hafta oncesını verıyolar yanı en az ıkı hafta calısmıs olman lazım kı sen ssn yı beklersen 2 3 hatta 4 hafta alamayabılırsn hazırlıklı gıt.calıscagın saat 60 saatı bulcuak ortalarda haftalık para sıkıntın olmck en ıyı ıslerden bırı benmde kız arkdasım calıscak orda bu sene