[FONT="Arial Black"]başımıza gelenleri kısaca anlatayım o zmn.. new yorkta park cezası yedik 115 dolar... belediyenin çalışanları scooter motorla geziyor, cezayı sileceğe kıstırıveriyolar turuncu kağıdın rengi çok güzelhatıra olarak saklıyorum... ceza yeri ve nedeni w 37th st fire zone no standing all days/all time yangın söndürücüyü görmemişiz çünkü heryerde var
ceza kağıdının arkasında ödemeyi yapabileceğiniz yerler yazıyor tabiki en kolayı online ödeme..
trafik kazasına gelince oda arkadaşlarım, 12,30am'in next day olduunu farkedemeyip yanlış güne otobüs bileti alıyor..ertesi gün uçakları var ve New yorka gitmeleri gerekiyor.. araba kiralamaya karar veriyorlar ama yaşları 21 altı olduğu için benm kiralamamı ve arabayı kullanmamı istiyolar tmm diyorum ne yapalım 2.5 ay aynı odada yaşamışız herşeyimizi paylaşmışız norfolk hava alanına gidiyoruz havaalanına vardığımızda saat 1,05 am ve tüm acentalar kapanmış havaalanında uyur gibi yapıp acentaların açılmasını bekliyoruz sabah 5,30 gibi ilk acenta açılıyor 5,40 gibi gidip arabımızı kiralıyoruz.. herşey güzel akşam 9gibi new yorka varıyoruz arkadaşlarımı havaalanına bırakıp tek başıma geri virginia beache doğru yola koyuluyorum dönüşte virginia beache 70 mil uzakta accomack countyde uykusuzluğa ve yorgunluğa dayanamayıp gözlerim kapanıyor..
sabaha karşı 4,30 civarı bir takırtıyla irkiliyorum yolun ortasındaki u dönüşü yapılmaz levhasına çarpıp karşı şeride geçiyorum (artık U dönüşü serbest
![]()
) ortadaki refujdan dolayı teker patlıyor.. kendi şeridime geçip arabayı sağa çekiyorum... arabadan inip ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorum..
911'i arıyorum titreyen bir sesle kaza yaptığımı, yaralanmadığımı, sadece polise ihtiyacım olduğunu söylyor ve kapatıyorum. state polis sheriff'i
trooper johnson 15 dk sonra sirenleriyle beliriyor
... bana ne olduğunu nasıl olduğunu soruyor olanı biteni anlatıyorum... arabasına geçiyoruz 90dolarlık cezamı kesiyor.. çekici çağırıyor.. bir yandanda nereli olduğum nerden gelip nereye gittiğim vs 1 saat boyunca muhabbet ediyoruz en son ziraat mühendisliğinde okuduğumu öğrendiğinde bahçesindeki kayısıların hastalığını fln soruyor
çekici 1 saate geliyor ve gün yavaş yavaş aydınlanırken arabanın üstündeki koca deliği farkediyorum
çarptığım trafik levhası kopup arabanın tavanına gelmiş ve kocaman bir delik açmış... çekici, araba kiralama şirketini arayıp konuşuyor..sheriff johnsona teşekkür edip.. çekiciyle yola koyuluyoruz.. çekici türk olduğumu öğrenince o bölgede restoran sahibi bir türk olduğunu söylüyor ve beni oraya götürüyor yaklaşık 6 gibi sage dinner'a varıyoruz.. amerikalı garsonlardan birine olayı anlatıyor beni mutfak bölümüne götürüyolar ve aşçı türk.. acayip bir rahatlama geliyor.. kiralama şirketini tekrar arayıp bana yeni araç temin edip edemeyeceklerini soruyoruz.. kiralama şirketinin cevabı olumsuz oluyor.. 9 gibi restoranda diğer çalışan türk garsonlar ve restoranın sahibi geliyor.. bir güzel karnımı doyuruyolar.. otobüs şirketini arıyorlar virginia beach'e ilk otobüs akşam üzeri 5te bi kişilik yer ayırtıyolar.. garsonlardan birinin arabasında 4-5 saat uyuyorum.. uyanıyorum restoranın sahibi ankaralı jack abiyle konuşuyourz uzuuun uzuuun anlatıyoruz.... akşam üzeri 5te otobüse binip.. virginia beache varıyorum.. ve vardığımda köyüme varmış gibi hissediyorum
) araç full kaskolu olduğundan kiralama şirketi kazadan dolayı ekstra bir ücret kesmiyor ama araç 2 gün kullanılamadı deyip ekstra 2 günlük kira bedelini kredi kartımdan tahsil ediveriyolar... işte hepsi bu kadar....
Bookmarks