Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 735 TL'ye WAT SELF PAKET 1 Gunluk Kampanya

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart 735 TL'ye WAT SELF PAKET 1 Gunluk Kampanya

Arkadaslar devamli takip ettigim bi indirim sitesi var. Bugune kadarda bi cok kez sorunsuz kullandim. Bugune ozel kampanyalari var gitmeyi dusunenler varsa, wat firmasinada guveniyorsa satin alabilir. 4 mart 23.59 da (yani bu gece) teklif bitecektir.

Yero’dan Work & Travel Self Paketi 1550 TL yerine %52 grupfoni fırsatıyla sadece 745 TL!

Bu kampanya 5 Mart 2011 – 15 Mart 2011 tarihleri arasında geçerlidir. (Satin alirsaniz en gec 15 ine kadar gidip kayit olmaniz gerekli.

Bu fırsata DS 2019 formunun getirilmesi, tam kapsamlı kaza ve sağlık sigortası, tüm vize danışmanlığı, vize dosyalarının hazırlanması, Amerika’da kullanılacak olan SIMKART ve Amerika dönüşü vergi iade danışmanlığı dahildir.

Bu fırsata vize ve ulaşım masrafları dahil değildir.

Bu kampanya sadece Yero Yurt Dışı Eğitim Ankara Şubesi’nde geçerlidir.

Vize reddi durumunda katılımcıya ödediği ücretin %50’si iade edilecektir.

Buda kampanyanin linki grupfoni [Günün Fırsatı: Amerika yolcusu kalmasın! Türkiye

Eger self gitmeyi dusunen varsa ve yero hakkinda olumlu izlenime sahipse gidebilir.

Reklam olmuyordur ins
    Sometimes memories can kill...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Güzel tabi kampanya taa ki Firma adını okuyana kadar, eğer dediğin gibi güvenebilecek kadar yürekli olan varsa hiç durmasın

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar devamli takip ettigim bi indirim sitesi var. Bugune kadarda bi cok kez sorunsuz kullandim. Bugune ozel kampanyalari var gitmeyi dusunenler varsa, wat firmasinada guveniyorsa satin alabilir. 4 mart 23.59 da (yani bu gece) teklif bitecektir.

Yero’dan Work & Travel Self Paketi 1550 TL yerine %52 grupfoni fırsatıyla sadece 745 TL!

Bu kampanya 5 Mart 2011 – 15 Mart 2011 tarihleri arasında geçerlidir. (Satin alirsaniz en gec 15 ine kadar gidip kayit olmaniz gerekli.

Bu fırsata DS 2019 formunun getirilmesi, tam kapsamlı kaza ve sağlık sigortası, tüm vize danışmanlığı, vize dosyalarının hazırlanması, Amerika’da kullanılacak olan SIMKART ve Amerika dönüşü vergi iade danışmanlığı dahildir.

Bu fırsata vize ve ulaşım masrafları dahil değildir.

Bu kampanya sadece Yero Yurt Dışı Eğitim Ankara Şubesi’nde geçerlidir.

Vize reddi durumunda katılımcıya ödediği ücretin %50’si iade edilecektir.

Buda kampanyanin linki grupfoni [Günün Fırsatı: Amerika yolcusu kalmasın! Türkiye

Eger self gitmeyi dusunen varsa ve yero hakkinda olumlu izlenime sahipse gidebilir.

Reklam olmuyordur ins
    yıkıLdım resmen 1550 TL yerine seLf paket programLarı zaten bu güya indirimLi görünen fiyatLara yakın hatta daha ucuzLarıda var.. vize reddinde yarısını ödememeLeri de değişik tabi şahsi fikrim cok saçma bi kampanya.. tabi şahsi fikrim..

BannedUser
    Guest

Aynen cimbomlu bu ne ya 1550 lira yerine 750 lira yuh yani normalde selfi 1000 dolara yapıyo full programlarıda 2000 dolar mı

CCN ve ICEP'te 750 liradan aşağı götürüyo ve Y...zedeler diye face fanları yok en azından. Ayrıca dışişlerindende uyarı almış firmalar değilller adı geçen firma gibi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)