Arkadaşlar ben burdan nargile götürmek istiyorum,bagaja versem herhangi bi sorun çıkar mı? Yada hiç götürmesen Amerika da nargile bulabilirmiyim?
Arkadaşlar ben burdan nargile götürmek istiyorum,bagaja versem herhangi bi sorun çıkar mı? Yada hiç götürmesen Amerika da nargile bulabilirmiyim?
Hatırladıgım kadarıyla böyle bir konu acılmıstı önceden ve forumda acılan en ilginc konular icersinde yerini anlmıstıSoruna gelince de 3 ay nargilesiz yasanır bence. Onun külünü bulmasıydı vs dir ugrastıracaktır seni orlarda zaten. Götürme kafan da rahat olsun...
akşamları balkon keyfi yaparken güzel oluo be kardeşbakalım ama ya eğer ufak bi tane alabilirsem sıkıştırmayı düşünüorum bavula
![]()
kac aksam evde olup keyif yapacan ki? zaten calisacaksin aksamlari eve gelip yatacaksin yatmayacagin zaman da disari cikip eglenirsin nargileyi ne yapacaksin bosuna agirlik nerden baksan 3 kilo vardir bagajda bosuna agirlik.. cok canin isterse greek cafe veya restaurant bul orada bulunur...
Ya da şöyle bişey olabilir.. Nargilenin çalışma mantığı baasittir... Eğer tütünüydü külüydü kıldı yün dü orda bulabilirsen, pet şişeydi bilmem neydi kendine uyduruk bişey yaparsın orda... Tabi elin yatkınsa.. Benim elim yatkındır mesela, benim de lisede arkadaş girmişti kanıma yapalım diye, içen oydu yapan bendim hala da anlamadım nası kandırdı beni.. ilk bikaç keresinde çok uğraştık beceremedik; sonra oldu ama.. Acık hava kaçırıyodu gerçi ama iş gördü gene![]()
gerek yok bence.. zaten arkadasında söylediği gibi kac gün keyif yapcan ki yorgun argın gelip yatıcan ertesigün kalkabilmek için, yada dısarda gez toz baLkonda nargiLe keyfide iyi oLur ama burdan oraya nargiLe götürmek abes geLdi banazaten bavuLLarı aktarmaLar sırasında biLdiğin fırLatıyorLar kırıLabiLir, kırıLmasada bosuna yük toplasan yapıcan nargile keyfi 3 ayda 4-5 maximum.. ona fırsat bile bulamıycan
ya gezcen ya calıscan..
![]()
3 ay boyunca içmezsen pek bir şey olmaz ama nargilelerin baya ufak boyutlu olanları var.aslında onlardan götürmeni tavsiye ederim.Baya ilgi çekiyor.Benim kaldığım yerde mısırlı bi eleman vardı.Getirmiş nargileyi.Her akşam kapının önünde içiyodu bütün ruslar onun odada oluyordu![]()
""Let the game begin""
gecen sene benim pek aklıma yatmamıştı ama bu sene götürebilirim keza tespitlerim bu tarz dumanlı ucurucu şeylere ruslar ve abd liler epey ilgililer..onuda gectim arada balkonda geceleri güzel takılınır..karar verilmiştir
bilader ne gerek var, dalmayın böyle hayallere fazla...abd de herşey var..tr den ucuz halde hem de![]()
Belki ufak olabilir ama cok tiryakisiyseniz. Bencede 3 ay goturmeye gerek yok. Cok ugras istiyor.![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks