yanımda dergiden çok kitap olcak muhtemelen ama bakalımuzun zamandır okumak istediğim bi kitap var, kalınlığı 5-6 cm en az
onu koysam dolcak mesela o bölüme. gerisi nolcak?
daha gitmeden sorun çıkardım yav![]()
helecan küpü
uyumadan 11 saat uçabilecek misin çok merak ediyorum. bu pek mumkun değil bende uyumam ya ne uyucam diyodum. okyanusun ortasına geldiğimizde dayanamadım gözumu açtıgımda inişe geçmiştik new york'akaldı ki 6 cm kalınlıgındaki kitap yeter zaten o yol boyunca sana
he benim uçuşum uzun aktarmalar var falan diyosan bilemem ama bi sırt çantası dergi kitap vs götursen yarısını anca okuyabilirsin en fazla bence. birde uçakta el bagajını yukarıdaki bölmelere veya ayagının altına koyabilirsin. nitekim ben sırt çantamı yere koydum cam kenarıydı zaten biletim köşeye gömdum resmen
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
valla 13 saatlik otobüs yolculuğunda 3-4 saat anca uyuyabiliyorum, uçakla uzun süre hiç uçmadım ama bakalımuçuşum aktarmayla beraber 15 saat sürecek
helecan küpü
izmir amasya otobüs yolculugunda(15 saat) bile zar zor 1 saat uyuyan ben uçakta resmen bayıldım... çok pis uyku çöküyor insana... basınçla fln alakalı bişeymi bilmiyorum ama uyumamak çok zor... az biraz da içerseniz uçakta mis gibi gecer yolculuk....
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
valla uyu ki zaten yok çabuk geçsin. tamam uçakta keyifli oluyoda bi saat uyanık kalsan o keyfi alırsın zaten.ilk wat deneyimimde fransa ist ucagını kaçıracaktım. ve çokta tuvaletim var ama uçakta yaparım zaman kaybetmiyim dedim. guvenlikte çok oyalandık ucagında kapıları geç açılmıştı. sonrasında ben koşarak ucaga yetiştim ve en son binen de ben oldum. hatta benim için son çağrı yapılıyodu ucagıma. sonrasında ucak kalkana kadar uyumusum. bir uyandım istanbula inişe geçiyoruz
kemer ışıkları yanmasına ragmen umursamaz tavırlarla koşar adım tuvalete gittim
ama öyle bir uyumusum ki kalkışı bile hatırlamıyorum
hehe 4 saat uyumusum bi baktım inicez daha fazla da dayanamadım zaten.
![]()
bu anıyı da paylaşmak istedim aklıma gelmişkenalakasız mı oldu çok ?
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Ne kadar içebiliyoruz bi sınırı falan var mı???Bu havayolu şirketlerinin içki menulerini acaba nete bakabilirmiyiz???
""Let the game begin""
Yeter herhalde.Çok da abartmıyalım o zaman![]()
""Let the game begin""
Uçakta fıstık olayına da uyuz oluyorum,
maymunmuyuz biz fıstık veriyorlar![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks