Evet arkadaşlar benimde artık bir vize tarihim var Bakalım ne olacak o gün vizeye girecek varsa haberleşelim. Transkript hazır (1.93), pasaport hazır. En kısa zamanda fortis banka 140 dolarımı yatırmam gerek.
Evet arkadaşlar benimde artık bir vize tarihim var Bakalım ne olacak o gün vizeye girecek varsa haberleşelim. Transkript hazır (1.93), pasaport hazır. En kısa zamanda fortis banka 140 dolarımı yatırmam gerek.
Konu BannedUser tarafından (23-02-2011 Saat 03:02 PM ) değiştirilmiştir.
hadı hayırlısı olsun baalım (:
Hayirlisi ile al ve gel...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Umarım sorunsuz geçer Özgür. Kolay gele...
Nobody loves no one...
Son bir hafta
yusuf yusuf yusuf
İnşallah alırım su vizeyi.
alırsın inşallah detaylarla ve mutlu haberlerinle bekliyoruz seni
alırsın kakroo ben sana guvenıyom yawwww...yaparsın...gıt gelde ıslatalım
Hadi hayırlısı olsun... İyi şanslar...
inş alırsın hayırlısıyla bu ingilizce transkribi nasıl alıyorsun ben paü deyim geçen sordum bilmiyorlar
Ozgur deneyimlerin ve bildiklerin sana o vizeyi alman icin yetecek. teksey sakin olman biliyorsun
git al ve gel
Thunder yarın aksama kadar yazmazsam bilki almamışımdır. Heyecan arttı iyice birazdan gidip parayı yatırıcam bankaya.
bol sans kardesım sıkıntı yok allah korusun sende alamassan bende gıtmem gorusmeye :P
yarın istinyede görüşelim inşallah
makrooo yarın sana mesaj atarım ben bende cok merak yapıyorum (:
ama emınım sana vıze yerıne green card verecekler yarın
hehe ben aldım vızeyi bugun adam bana favori tv programını sordu okan bayülgen deyince verdi vizeyi oda çok seviyormuş
yarin icin bol sans,umarim sikinti yasamadan alicaksin vizeye ozgur,ben inaniyorum
bence o vize tamamdır merakLa bekLiyorum bende.. BoL şans..
bol şans
umarim alirsin
LIVE IS LIFE
bol şans
valla makronun mesajıyla uyandım sımdı go go go go yazmıs buyuk ıhtımalle almıs vızeyı o yazmadan ben yazım dedım heheh e: hayırlısı olsun kardesım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks