merhaba bu sene bende lagoonu dusunuyrm ama fuarda neler soruyolr cok zorluyolarmı? bılgı verebılırsenız cok sevınırım
merhaba bu sene bende lagoonu dusunuyrm ama fuarda neler soruyolr cok zorluyolarmı? bılgı verebılırsenız cok sevınırım
eger gidis tarihin 10 haziranddan onceyse sana sadece sohbet amacli sorular sorarlar.. onemi yok yani alinirsin ise...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
evet gidiş tarihi 10 haziran ve öncesi için sıcak bakıyolar 15ine kadar ise istisna imiş..20 haziran için çok ısrar maili attım ama kabul etmedi adam ya![]()
Erken gidenler 6.000$ vurmuslardi. '08 ve '09 yillarinda.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
gıdıs tarıhı 10 ıle 15 arası ama 10 olur yanıarkadasmla beraber dusunuyrz ıns. benım pek ıyı ıngılızcem yok fuara kdr calısıyrm ama tam emın olamıyrm. cok onem verıyolr mı ıngılızceye,arkadsla gıtme konusunda nasıllar,iş tecrubesıne bakıyolar mı bıde fuarda ne tur sorular sorduklarını bılıyomsnz? cok sordum kusura bakmayn
![]()
ya is tecrubesine filan bakmiyorlar adamin sorduklarini anla cevap ver yeterli her sorusuna anlamadan bakarsancevap veremezsen almaz tabi ama daha bu yuzden geri cevrilen duymadim... gidis tarihini ise mutlaka 10 haziran oncesi diye belirt ve 10 dan once gitmeye bak.. gecen sene 12 hazirani bile kabul etmedi.. iki kisi bu yuzden lagoonparka gidemedi...
bıldıgın veya verebılcegın baska bılgı varmı lagoonun fuarı ıle ılgılı
Konu tmb297 tarafından (22-01-2011 Saat 03:01 AM ) değiştirilmiştir.
bence her turlu bılgı bu baslık altında paylasılmıs dostum bastan berı bakarsan gercı ben gıtmedım ama soru cevap seklınde gıdebılırsın ogrenmek ıstedıgını sorarak baslayabılırsın arkadaslara tabı ılk once topıcke bır goz at derim ben
yok ya is fuari dediginiz seyleri cok abartmayin.. sadece sohbet edilip ingilizce anlayip anlamadiginiza bakiolar o kadar sorun yok yani... hele ki eglence parklari icin baska hicbirseye bakilmior reddedilen de pek yok..
işte,konusma becerısı tam olamayıncacok teseskkur ederım baya bılgı edındım sagolun
![]()
arkadaslar ben de bu sene lagoon'a gideceğim.26şubatta fuar var.ride operator olarak çalışmak istiyorum ama şirketimin bana gönderdiği iş bilgilerinde herhangi bir tehlike durumunda orda biz sorumluymuşuz gücü kesmek vs.bu tür şeyler yapmamız gerekebilirmiş.bu haberi aldıktan sonra gidip danışmanımla görüştüm bunun çok ekstrem bir durum olduğunu söyledi ama pek içim rahat etmedi.böyle bir durum oldu mu şuana kadar gidenlerden?
ya hersey otomatik ride oporetar dediklerine bakma zaten tehlikeli aletleri calistiramiyorsun supervisorlaer calistiriyo.. diger aletlerde bi start bi de stop dugmesi var genelde o kadarki ride da calisiyosan ticket taker ya da attendant olarak da calisabilirsin sadece aletleri calistirmiyorsun...kafana boyle seyleri takma benim calistigim alet gunde 3-4 kere bozulurdu
musteriler beklerde tamircilerin gelip duzeltmesini
![]()
hmmm o zaman tamamfuara katılıp işi almak kalıyor o zaman geriye inş.onda bir sorun çıkmaz.okulum 4ünde bitiyor 7-8i gibi orda olurum.davidle görüşmede hayatındaki en büyük başarın yok efendim seni diger insanlardan ayıran özellikler ne tarzı sorular sorulacak mı?şirket bana böyle bir mail göndermiş bunlara çalışın diye ama çok saçma geldi bana.
gokhancım kafana oyle seyleri takma rahat ol))
olum burda da mı buldun beni sen ya![]()
bulurum tabi![]()
arkadaslar sirketim doldurup fuara katılmam için bir form göndermiş.formda do u have any special skills or qualities that make u a good candidate for employment diye bir soru var.yahu çok saçma degil mi bu tür sorular.önceden de bu tür bir soru vardı.zaten genelde vasıfsız işlerde çalışacagız.ride operatorlukte orda 2-3 düğmeye basmak için diger insanlardan ne tür bir farkım olmalı anlayabilmiş degilim!?bunun yanında fuarda iş verenle konusurken ne tür dialoglar geçiyor acaba?seni digerlerinden ayıran ne gibi saçma sorular soruyor mu bu david denen adam.
evet hatta baska sorular da var.. 10 yil soonra kendinizi nerede goruyorsunuz? biz sizi neden alalim bize ne katacaksiniz? daha once bir is deneyiminiz oldu mu? neden ayrildiniz? size ne katti bu is ?yok ya kasmayin rahat olun nerde okuyosun ne okuyorsun gibi basit ingilizceyi olcmeye yetecek sorular soruluyor genelde.. is fuarinda size bir iki kucuk soru sorulduktan sonra siz onlara sorular soruyorsunuz..
boş sorulara çalıştırıp stres yapıyor şirket adamı.zaten sevmem öyle felsefi soruları![]()
6.000$-7.000$ arasi kazanma firsatiniz var...
Arkadaşlar merhaba biz bu ayın 26sında üç arkadaş fuara lagoon park-utah için görüşmeye gideceğiz. Ve aklımıza takılan bazı şeyler var.
Öncellikle görüşme nasıl olacak? yani herkes rahat olun demiş ama detaylı bilgi veren pek olmamış...(mesela görüşme kaç dakika sürüyor falan..)
yanımızda giderken elektronik götürebilir miyiz? laptop cep telefonu.. bazı arkadaşlar giderken uçakta elektroniklerin zarar gördüğünden falan bahsetti
lagoon parkın çalışma saati kaç dolar? Ve haftada max ve min. kaç saat çalışabiliriz?
Ayrıca maaşımızı haftalık mı yoksa aylık olarak mı alıyoruz?
Sorularımıza cevap verirseniz çok mutlu oluruz![]()
yaklaşık 2 saattir okuyp okuyup bir dertlenip bir seviniyoruzsorularımızın hepsine cevap bulamadık. Mesela şu elektronik sorunu?
Valla yarın danışmanı arayıp detaylı bilgi alacağız canımıza tak etti![]()
orasi ayarliyor ama ozellikle istedigin off gunun varsa form doldurup veriyorsun.. merak etme bunlara takilma hatta lagoonparkla ilgili hicbirseye takilma hersey yeterince iyi ve guzel gececektir emin ol...
Aynen Özgür'ün dediği gibi takılma fazla örneğin bi işin çıktı ya da gezmeye gideceksin fakat o gün iş yazmışlar sana aynı bölgede çalışan başka bir arkadaşında o gün çalışmıyor ise gün değişikliği teklif edersin. Hem o fazla çalışmış olur hem de sen işini halletmiş olursun.
arkadaslar görüşmeye giderken giyime traşa falan dikkat etmemiz gerekiyormuş sanırım.şirketten öyle söylediler.birde çalışırken hergün traş olmak zorunlu mu?(yiğit mailine bak)
Şu anda 36 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 36 misafir)
Bookmarks