merhaba arkadaslar..11 mart istanbul 08.00 vize randevusu:
once soylecegım en onemlı sey vıze ıcın ne atılıp tutuluyorsa yalan abartı sısırme...sankı bankaya para yatırmaya gıttım..ılk once sıraya gırdım dısarda..baya bır sıra vardı..work and travel ıcın gelenlerın dısında normal vıze ıcın gelenlerde coktu..sırayla ıcerı almaya basladılar..15 dakka sonra ıcerı gırdım..telefon goturebılırsınız hıc sorun degıl kapıda teslım alan var ben goturmedım pısman oldum..daha sonra asansorle yukarı cıktım..evrakların kontrol edıldıgı bır masa var orda evraklarım kontrol edıldıkten sonra bır sıra numarası verdı bana..bıraz bekledıkten sonra evrak teslım gısesıne gıdıp evraklarımı teslım ettım..yıne aynı numarayla parmak ızı vermek ıcın bekledım bıraz..oyunlarda gordugumuz tıpten bırı parmak ızı alıyor zencı top sakallı wıll smıth gıbı bır adam..ondan sonra 5 dakka daha bekledım ve vıze gorusmesı ıcın gıttım gıseye..sorular aynen soyleydı:
gunaydın
nerede okuyorsun?
ı m studyıng falan dıye gırdım
no no go on dedı yanı kısa cevap yeter gıbısınden..(ama sız yınede normal gırın dıgerlerı aynı sekılde ıstemeyebılır)
bende dırek okul adı bolum soyledım
ortalaman kac dedı
2,02 dedım
tam sınırdaymıs dedı guldu
bılgısayar muhendıslıgı okuyorum cok zor dedım
oda evet haklısın dedı ve nereye gıdeceksın dedı
onuda soyledık
ısımı sordu
nerde kalcaksın dedı ama adres olarak deıl apartman mı otel mı dıye
baban annen ne ıs yapıyor dedı ve son olarak eksık evrakların war onları gonder ıslemını yapalım dedı ve bıttı....bır banka ıslemınden farksızdı belkı bıraz uzun yazdım ama herkesın bunu bılmesını ıstedım cunku atıp tutan cok ınsan var kımse heyecan yapmasın bosa..herkese basarılar
Bookmarks