beni tek korkutan yerime ulaşabilmekhayatımda istanbula bile uçakla gitmedim
hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
![]()
beni tek korkutan yerime ulaşabilmekhayatımda istanbula bile uçakla gitmedim
hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
![]()
san diego ya giden war mı????
bende gitmedim allam ben yakından uçak bile görmedimnası bi işin içine girdik anlamadım ki arkadaş
![]()
sende bnm parama salça oldunkısmetinde varsa gidersin. dont worry
![]()
şirkette herkese yetecek kadar yer varbaşlığı oyalama sövdürme arkamızdan
![]()
wisconsin dells. bi aksilik son anda bi değişiklik olmazsa. olursa zaten oda sorun değil nası olsa hiçbi yeri bilmiorum hepsi aynı gözümde![]()
hadi bakalım hayırlısı bide tbii darısı başıma![]()
şirket ismi vermek tehlıkelı ve yasaktır![]()
ama sen burataya bak
http://www.turkishwat.net/work-trave...ismanligi.html
İŞVEREN ADI: FUN FOOOD INC
Type of business:Food & Game Traveling Concessions
Job location:Fun Food Inc
City:Rocheste
Hourly wage (before taxes):$330 a week
YA ARKADAŞLAR BU İŞ MOBİLE FOOD AND GAME MİŞ BİLGİSİ OLAN VARMI KALACAK YERİDE KENDİLERİ VERİYOR VE ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞILIYORMUŞ BİLGİSİ OLAN OLUP YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM AMERİKADA YAYGIN MI BU
florida ya yalnız gidene var mı ?
virginia maryland a giden var mı arkadaşlar ? winkler poola gidicem bn
bn de tek başıma gidicem(vizede bi sorun çıkmazsa tabi) bi an önce gitmek istiyorum artık![]()
bende yalnız gidioru tecrübe edinmek daha iyi olur diye düşündüm
[QUOTE=aysenb;129907]panama city e yalnız gıden yok muuu
sanırım bende panama city e gidicem red brick pizza olma olasılığı
yüksek arkadışımla gidicektim kendisi vazgeçti şuan zor olsada tek başıma gidicek gibiyim
texas-austin gelen varmı ???
2011 yazında virginia beach'e gidicem tek başıma , otelde çalışıcam büyük ihtimalle , hazırlık sınıfı öğrencisiyim , beraber gitmeyi düşünen arkadaş varsa iletişime geçebiliriz e-posta adresim :sametmuratoglu .com
Konu sametnba12 tarafından (06-03-2011 Saat 02:51 PM ) değiştirilmiştir.
Ben de yalnız yapacağım. Kimseyi istemedim böyle daha iyi. Ama yeni başvurdum bilmem nereye giderim
ben de yalnız gidenlerdenim.bakalım nelerle karşılaşacağız.çok zor olcağını sanmıyorum ama insan bazı şeyleri düşünüp tedirgin olmuyor değil![]()
Bende yalnız gidicek olanlardanım başlarda gözüme zor geliyodu ama sanırım yalnız gitmek daha iyi olucak Lake George tarafına yolu düşen olursa görüşebiliriz![]()
bende yalnz VA beach e gidicem heralde 27 martta istanbul da görüşmem var umarım kabul edilirim
arkadaşlar 2011 Washingtona gidecek yada direk newyorka ucacak bayan arkadaş arıyorum..Yalız uçmak istemiorum.Sadece uçak arkadaşı olmak isterseniz lütfen iletişim![]()
Ben de yalnız gidiyorum,yolculuğum Texas corpus christi. Valla çok da birşey beklemiyorum ama farklı bi deneyim olucağına eminim. Tek gitmek en iyisi diyolar. En az Türk Texas'da var,bu nedenle de tercih ettiğimi söyleyebilirim.
phileldephia ya ya gideceğim bende giden varmı başka
ben de yalnız gidenlerdenim. philadelphia'ya gidiyorum vixeyi alabiirsem..
Bende yalnız gidiyorum arkadaşlar..cape cod tarafına giden varmı görüşelim..
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks