Vize alamazsam ne olur dünyanın sonu mu ?
Evet benim için öyleBağımlılık yaptı ABD bana. Kesin gitmem gerek o yüzden konusurken hep İnşallah diyorum korkudan. Alamazsam çok üzüleceğim gerçek.
23 Şubat sabahı bana dua edin
![]()
Vize alamazsam ne olur dünyanın sonu mu ?
Evet benim için öyleBağımlılık yaptı ABD bana. Kesin gitmem gerek o yüzden konusurken hep İnşallah diyorum korkudan. Alamazsam çok üzüleceğim gerçek.
23 Şubat sabahı bana dua edin
![]()
Hepimiz alırız umarım![]()
yaw diyorum yaaa okadar sene gidip gelen adama vermıyeceklerde banamı verecekler kardesım..gercı bende ısterım banada versınler![]()
reyes vize alamazsan sen naparsın yani psikolojik olarak çöküntü yaşar mısın![]()
aslında ewetcunkulun benım baska problemlerımde varrr kısacası gercekten ıstıyorum gıtmek dedıgın gıbı vıze alamama durumum olursa kı bunu hıc dusunmuyom yıkım olmasada gercekten cok cok cok uzulurum...
şu işlemleri bi başlatsam bende girsem şunun telaşına iyi olacak...inşallah alırsın inşsallah hepimiz alırız..
bu inşallah sözü geçen istinye vakamdan beri bende de bağımlılık yaptı bu arada![]()
yok yazdın ya benım bu baslıgı acma nedenım sız alamazsanız ne olur ?
Vize alamazsam herhalde bayaaaaaaaa bi ruhsal çöküntü yaşarım.Geçen seneden sonra artık bu sene de kendimi hazırladım vizeyi alıp gidicem diye.Herhalde şu ana kadar yaşadığım en büyük hayal kırıklığı ve üzüntü olur.Makroklimanın da dediği gibi hep inşallah diyorum bende.Umarım İNŞALLAH hepimiz vizeyi alırız.
""Let the game begin""
kafama sıkarım heraLde =))
ciddi bir hayal kirikligi olur en basta...
vize alamazsam cok uzulurum 2 arkadas gıdecegız basta 3 kısı ıdık sonra 2ye dustuk vıze sonrasında tek basıma kalırsam yıne degısık bı uzuntu yaşarım herhalde
ınanılmaz stres yapıyorum hep ters bısıey sorucaklarda cevaplayamıcam dıe korkuorum ıngılızcemde ole aman aman ıı degıl heycandan tamamaen unutmam ınsallahAllah herkezın yarıdmcısı olsun ya
ds formun geldimi? busene konsolosluga ds olmadan gidilmiyor diyebiliorum yani bana sirket ole dedi
LIVE IS LIFE
adı stephan dı galıba onunya da onun gıbı bıse
bana o vermıstı vızeyı...ısalah o gelır
![]()
Vize alamazsam gerçekten çok üzülürüm.3 arkadaş gidecaeğiz inşallah oraya ve çok hayalimiz var ...
bugün saat 10.15am görüşmem var.Alamazsam yıkılırım sanırım.Çok ümitler bağladım bu yıl
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks