Alıntı joe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim bir arkadasım 2 sene once oraya gitmişti.kendisi hediyelik eşya dukkanında calıstı ve harbiden cok ii para kazandı.cunku o parkta sadece heidyelk esya bolumlernde overtime veriliyor.diğer bolumlerde overtime filan yok.o yuzden diğer bolumlerdekiler pek memnun değillerdi.ama temmuz ve agustos aylarında ii calıstırırlar o yuzden iyi para kazanırsınız.ben bizzat konaklama yapacagınız evlerde kaldım.evler 8 -10 kişilk.ranza sistemi.evin durumu fena değil.içinde buzdolabı,fırın mikrodalga filan var bi tek camasır mak. yok sanırım.ve ev calısma yerinize yakın bisiklet alırsınız 20$ karsılıgında ve işyerine 3-4 dk'lık sürüşten sonra yetişirsiniz.imkanınız varsa kesinlikle hediyelik esya bolumunu secin!!!
Alıntı xcraft Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle teşekkürler cevabın için, daha önce oraya gidip görmüş birisini nihayet bulduk.. ben buradaki görüntülü işe alım sırasında ride operator olmak istediğimi söylemiştim ve iş anlaşmam ona göre yapıldı fakat tabi oraya gittiğimde durum ne olur bilemem. gidince sen başka iş yapacaksın diyebiliyorlarmış ya da ben başka iş yapmak istiyorum diye söyleyebiliyorumdur belki. öyle bir durumda tavsiyeni değerlendiririm elbette.

iş yerinin yakın olması da çok iyi gerçekten, dediğin gibi oraya gidince ilk yapacağım şeylerden biri bisiklet almak olacak. artık craiglist den buluruz ucuza. zaten baktım baya uygun fiyatlılar var.

orasıyla ilgili daha başka ne anlatabilirsin? mesela shift 6-12 demiş anlaşma metninde. bazı günler 6 bazı günler 12 saat mi çalışıcam demek oluyor bu. ve hangi günler çalışıyorlar orada? anlaşma imzaladım daha kaç gün çalışacağımı bilmiyorum

orası sonuçta kıyı şeridi, okyanus falan.. nasıldı atmosfer biraz anlatırmısın? kalabalıkmıydı mesela, yapılacak şeyler var mı boş günleri değerlendirmek adına?
merhaba xcraft.bu sene ben de Jenkinson's Boardwalk da game attendant olarak çalışıcağım.Öncelikle şunu sormak istiyorum.Kalacak yeri onlar mı ayarlıyolar? Kaç kişilik odalar oluyor genelde ve erkek kız karışık mı oluyor?Onun dışında işten çıktıktan sonra gezilecek çok yer yok mu? New York'a tam olarak ne kadar uzaklıkta? Genelde çok wat öğrencileri olmuyor mu oraya gitmek isteyen?Şimdideden çok teşekkür ederim...

Bu arada Jenkinson's Boardwalk a gitmeyi düşünen arkadaşlarla önceden konuşma fırsatım olursa çok sevinirim.