Courtyard by Marriott - Pittsburgh
- Greensburg arkadaşlar iş listemde bu otel var ama konaklama yok..!daha önce burda çalışmış olan arkadaşlar var mı? tavsiye edermisiniz..?nerelerde konaklanır?ne kadara malolur..?
Courtyard by Marriott - Pittsburgh
- Greensburg arkadaşlar iş listemde bu otel var ama konaklama yok..!daha önce burda çalışmış olan arkadaşlar var mı? tavsiye edermisiniz..?nerelerde konaklanır?ne kadara malolur..?
craigslist den soyle bir goz attim 300-1000$ arasinda konaklama masrafi var. 400$ a konaklama olarak hesaplayabilirsin.
pozisyon ne?
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Pictures of hotels in or near Greensburg | Take a photo tour with Courtyard Pittsburgh Greensburg
otel güzelde inşallah bide giden bulursun Onur.
konaklama işide sorun olacak heralde burdakafam iyice karıştı vallaha nere elimi atsam kuruyo :S
İşverene mail atabiliyorsan bi sor.Anlaşmalı oldukları yerler olabilir.Bende Vail Marriott ta çalıştım,şirketin anlaşmalı oldugu bi yerde kaldım aylık 400.
Bende housekeeping te çalıştım ama shift sana bağlı olmuyor.Müdürün hangi shifte verirse orda çalışıyosun.Benimki düzensizdi,2 gün gece 3 gün gündüz sonra ardı ardına gece ve gündüz çalıştığım oluyodu.Bazen 17 saat çalıştığım bile oluyodu.Dediğim gibi müdüre bağlı.
Not:Housekeeper değildim![]()
ben de burayı seçmeyi düşünüyorum ama bizde konaklama bilgisi şöyle ki:
Two room King suite at hotel. 5 person occupancy - $200 per student
per month co-ed includes all utilities, internet access and cable TV.
buradaki king suite biraz abartı olabilir![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks