ortalamam 2.55 gelicek genelde ama donem ortalaması 1.76 filan gorusmeye girmeli miyim yoksa sadece evrakları mı yollasam bilemedim. bide firmanın nasıl olsa evraklarını gondericez diye ısrarlı konusması canımı sıkıyor. sanki gorusmeye giremez mişim gibi bi hava seziyorum yada benim sinirler iyice bozuldu. napsam acaba ?
Ilk evrak yolladigimda bende oyle olmustum. 2. evrak yollayisimda ise biletimi evraklari yollamadan once almistim (2010 yazinda)
Strese falan gerek yok, 2.00 uzeri ise en fazla 6 isgununde vizeli pasaportunu eline alirsin.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
1,50 not ortalamam war.. gecen yazda katıldım.. bu senede gitmek istiyorum.. sizce denemeye değermi? yoksa kesinlikle red alırsın girme hiç görüsmeye mi dersinizz??
benimde o civarlarda gelicek ve ilk katılışım bilmiyorum napcagımı![]()
armadagrande paranın tamamını veriyor tabi kesinti oluyor ama önkayıt ucretinide veriyor. tabi 1.50 ortalama ile senin için kayıt alırlarmı bilemem, alırlarsada paranın tamamını vereceklerinden emin ol konuş. ayrıca fiyatları diger firmalara gore nazaan bi tık daha pahalı, ama bi cok firma on kayıt ucretini geri vermiyor vizeyi alamazsan. ben paranın tamamını iade ediyoruz dedikleri için onları secmiştim bi yandanda.
red durumunda bir çok şirket kesintisiz iade yapıyor fakat kriterlere uygunsan.. yani gpa 2.00 veya üzerindeyse, ing konusman orta düzey ve üstüyse.vs.. gibi durumlarda kesintisiz iadeyi birçok şirket yapıyor fakat kriterlere uymuyorsan önkayıt ücretine çöküyorlar snn bahsettiğin şirket dahiL.. henuz full iade yapanı buLamadım =))
Iadeler eylul ayinin sonu gibi olur.
Merhaba arkadaşlar ortalama 1.89 gibi bir şey gelecek yüksek ihtimalle.. Ama bölüm ortalamasının üzerinde bile sayılabilirim. Ortalamalar bölüm olarak epey düşük. Bunu açıklarsam vize görüşmesinde vizeyi alabilir miyim? Bir de referans kağıdı alsam bölümden etkili olur mu acaba?
Arkadaşlar ben amerikan kültürü ve edebiyatı bölümündeyim 1.sınfım not ortalamam büyük ihtimal 2.80 gelecek vize alırmıyım??
""Let the game begin""
3.25 civari ortalamam 3. Siniftayim ama cok korkuyorum yinede, cinli bi adam vardi red verio diye unlenmisti istanbuldaki konsoloslukta... Bisey derse anlamazsam ya da cani isterse red verir diye stres yapar oldum:/
o meşur çinli istanbulda mı ankarada mı ya arkdaşlar ben ankara da diye duymuştum sanki
Abi miabla desen
daa uygun olur.. Cinli istanbuldaydi tam orta gisede:/
Ama bu sene o adam var mi ki acaba? Grenler dikkat ettimi ogrenmk lazim![]()
bu konu hakkında çok fazla yorum var,sarışın bayan,bakkal amca var bitane şimdide çinli çıktı![]()
şehir efsaneleri yarattı insanlar bana kalırsaben cinli gormedim sarısın uyuz vardı. birde şişman esmer.
ya arkadaslar 2.60 la red yiyen vs diorsunuzda o kesinlikle not ortalamasina bakilmadigini bunun yannda baska kriterlerede onem verildigini gosterior. yani ben bu donemki 1.50 lilik ortalamam gecen seneki 2.60 ile (yatay gecis ogrencisiyim) bu riski alacagim ve basvuracagim. ingilizcem iyi. bakalim ne olacak, gelismelerden haberdar edecegim.
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks