arkadaslar bu sene bızde cedara 17dk uzaklıkta bır yerdeyız sandusky diıe bır yer ...gıden var mı daha once acaba...nasıldır. ıssızmı cok. etrafında alısverıs merkezı gıbı ıslek yerler varmı...
sandusky hakında sanırım kımse bırsey bılmıyor:S
sandusky sokaklarda tek bir insan göremeyeceğin bi yer aslında ama biz parkta çalıştığımız için pek şehrin içinde dolaşmıyoduk. sadece walmarta falan gidioduk. tek güzel kısım parktı yani o yüzden sanduskyde çalışmanı pek tavsiye etmem.
gercekten mı yaa... yanı ısım bıtınce cıkıp dolasmalık yer yok ole mı..merkezı bır yer gezmek ıcın vakıt gecrmelık yer yok dıosun..bıze cedar parka 15dk uzaklıktasınız dedıler. arabayla tabı o da. otobus fılan gecmezmı mesela.
Her fastfood isinin %35-45 kadari temizlik, paspastir. Lutfen unutmayiniz.
Eglence parki sektorunu arastirin bence.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bisiklet kiralama gbi bisey yapabilirmiyiz, birde biz erkn gtcez ikinci is bulma imkani yuksek dediler parkta. Biz otelde calisicaz...
bisiklet kiralasan bile parka gelirken kullanamazsın. çünkü parka gelen tek yol var o yoldada bisiklet kullanmak yada yürümek yasak. parkta iş bulmaksa çok zor çünkü parkta zaten bir sürü kişi çalışıo ve bazı bölümlerde haftada 20 saat çalışanlar var. eğer işçi gerekirse bu az çalışanlar kapıyo. o yüzden eğer daha ii bi yere gidebileceğini düşünüosan işini değiştir derim.
sandusky den merkezi biryere yani alışveriş merkezi tarzı yere gıtmek ıcın taxı ıle gtsen ne kadar tutar...yanı hergun gıdılebılır mı oralara pekı
gidiş geliş 8-10 dolar arası bişi ödersin. tek başına gidersen biraz daha pahalı olabilir. gidebileceğin walmart ve sandusky mall var. sandusky mall saat 10 da kapanıodu yanlış hatırlamıosam. o saate kadar gidip alışveriş yapabilirsin.
orxan sen de mi sandusky desin
eger cedar pointte çalışıcaksan extra saat isteyebilirsin. bazı food hostçuları dishwasher yapabiliolar. o yüzden saatlerin az olabilir. işte öle olursa insan kaynaklarına gidip extra saat istediğini belirten bi kağıt yazabilirsin. geçen sene bu şekilde çalışarak günde 14 15 saati bulanlar vardı.
Sundusky'nin içinde dolaşan bir otobus var ücretide 1 dolar pazar günleri çalışmıyor.
Cedar pointe nasıl giderim diye soruyorsan. Hotel Breakrs'a gideceksin, Hotel cedar point yolu girişinde sol tarafta. Oraya gidip biz cedar point'e gidecegiz dersen onlar yardımcı olurlar büyük ihtimal servisleri vardı cedara giden. Oda olmadı tavi ile gideceksin.
o otobus cok sıklıkla gecıyor mu...merkeze walmart v.s yakın mı...tesekkurler
tesekkurler. Bizdede Universitede vizeler yaklasik haziran ayinin 27-28i biyiyor. mesela 28i gitsem Sandusky-e, benim icin bir sorun cikarmi orda? yani giderken ora dumur olmuyalim. giden anda diswasher eldiveni falanerken ya da gec gitmenin farki varmi? farklari ne? kardesler yardiminiza gore tesekkurler
nası yaaaaaamoralman çöktüm şu anda.başka iş mi bakiyim ben şimdi?:'(
istifa edince nolcak peki?yani getrdiği yükümlülükler neler olucak?mesela ödememden belli bi miktar mı kesilcek ya da bilmiyorum işte neyse artık.bilgilendirirseniz sevinirim.
5 eylul a yazdırın işte. daha erken olursa almaz, geç olursa da sızın ıcın sıkımtı olabılır
ya ben zaten eylülün ilk haftasına kadar(dahil) çalışcam ama işe başlangıcım haziranın son haftası olabilcek ondan bi sorun olur mu diyorum:S10 hafta işte..
bilmiyorum, izleyip gorecez, bende doldurmalari gereken bir form var onu bekliyorum.
Şu anda 36 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 36 misafir)
Bookmarks