Arkadaslar vize ile ilgili sormak istedikleriniz sorabilirsiniz. 3 sene o heyecanı yasadım 4.kez gireceğim ama ben bile kesin alıp almayacagımı bilmiyorum.
Her türlü sorunuzu sorun benim bilmediğimi kesinlikle başka arkadaşlar biliyordur.
Arkadaslar vize ile ilgili sormak istedikleriniz sorabilirsiniz. 3 sene o heyecanı yasadım 4.kez gireceğim ama ben bile kesin alıp almayacagımı bilmiyorum.
Her türlü sorunuzu sorun benim bilmediğimi kesinlikle başka arkadaşlar biliyordur.
ben sorayım hemen ozaman.. birazcık şirketlerle ilgili ama.. ortralamam 2nin altında gelicek hemde baya altında (1.6-1.7 arası..) vize alamama ihtimalim yuksek.. gecen sene katıldım belki tolerans gösterirler diyerekten başvuru yapmayı planlıyorum ancak görüsme için harcayacağım yaklasık 200$lık riskide göze aldım.. şirketler kesinti yapıyormu kesinlikle not düsük olduğu için yoksa tamamen iade yapan şirket warmıdır? ben arastırdım ama buLamadım.. eğer yoksa böle bi şirket, riske atacağım toplam miktar nekadardır? ve bu riski aLmaya değermi?
cimbomlu öncelikle şunu söyleyim vizeye girmeden önce notun nedendüşük sorusuna güzel bir cevap bulman gerek. Şirkete göre değişir bazıları tamamen iade ediyor. Bazıları 200 bazıları 400 dolar ön kayıt ücreti alıyor. Bir de olaya şu boyuttan bak eğer geri iade yapan firmada sana uygun iş yoksa. Gerçi hepsi ile konus. Şu kadar ön kayıt verebilirim de.
Toplam Risk Ön Kayıt Alıyorsa Şirket..... (200 dolara göre)
1. 200 dolar ön kayıt.
2. 210 dolar vize (140 dolar vize - 70 dolar pin sevis)
3. 100 dolar ( Kayseri*Ankara bilet yol parası ıvır zıvır)
Yaklaşık 500 dolara yakın kaybın olur arkadasım........... Daha önce bu konuda yazmıstım. Eğer böyle bir durumun varsa kesinlikle sözleşmedeki geri iade politikasını oku. Vize alamazsan ücreti ne zaman geri verdiklerini öğren. Yardımcı olmuştur sanırsam
Riske değer mi ? DEĞER
@resistance arkadaşlar önceki sayfaları okumadım ama hazır vize görüşmesi hakkında güncel bi konu varken bi kaç soru soriyim dedimbenim işim yeni belli oldu danışmanım da ds için yeni başvurcağını söyledi gelmesi zaman alır falan dedi.benim işimin fuarı geç bi tarihte.o fuara katılmadan vizeye girebilme ihtimalim var mı?ds ne kadar zamanda gelir?
Cevap DS nin gelmesi tamamen şirketin elinde genelde ödemeni tamamen yapmışsan 10 gün içinde gelmesi gerekir. Eğer o DS*2019 gelmezse 2011 wat sezonunda başlayan yeni kurala göre vize görüşmesine giremezsin.
Konu BannedUser tarafından (20-01-2011 Saat 04:17 PM ) değiştirilmiştir.
red yedikten sonra 2. vize için risk almaya değer mi peki ?
peki nedeneni sölüyor mu yoksa direk pasaportu verip kapıyı mı gösteriyor ?
Arkadaşlar benimde bir sorum olcak, vize görüşmesinde öncelik ingilizce bilgisi midir? yoksa not ortalaması mı? Benim not ort 3.50 ama inglizcem pek iyi degil korkuyorum bu yüzden?
o zaman öncelikle onları dönecegime iknaya çalısmam gerek sanırım
@maçaası 1.sınıfım daha inş dedigin kadar kolay olur![]()
herşey adamlara bağlıysa biz nie bu kadar kasıyoruz kirahat olmakta fayda var
arkadaslar emın olun ki rahat olmanız en ıyısı bende ılk vıze gorusmeme gırıp cıktıgımda olay bumuydu dedım
not ortalaman ıyıyse abartmıyorum 10 kelımede ıngılızce bılıyosan o vızyeyı herturlu alırsınız
ıngılızce anlamayıp turkceye soran memur var aynı sekılde turkce cevap veren ogrencı var yerı geldıgındeforumu arastrın neler goreceksınız daha
bol sans sımdıden herkese![]()
benim için geri iade yapsın yeter self gidecem zaten.. kayseri ankara yol parası 7 Lira zaten ii rekabet war burda =)) yani geri iade warsa hemen hemen toplam kayıp 250 dolar civarı.. peki bana özelden msj atabilirmisin redde iade yapan firmaları ben bulamadım.. cevap için teşekkürLer..
Summer Work and Travel - U.S. Consulate General Istanbul, Turkey
burdan bakabilirsin iadelere.
taa 19 martta yaa.vize de geç olcak uçak bileti de geç e kalcak deseneçok saol bu arada yaa.tecrübeli biri olarak sürekli yardımcı oluyosun.teşekkür ettim..
benımkısıde 27 mart demekkı bende fazla gec kalmıyorum ıcım rahatladı...
hadi yaa.iyi o zaman![]()
iş olmadan ds geliyor ama makrolima.benim 20 şubatta job fairim var.şirket bana söyledi erken getirtelim senin ds belgeni sonra girersin mülakata dedi.bu arada vizeye de ds ile girersin dedi.sponsor güvencesi oluyormuş iş olarak
hocamıs olmadan ds gelmesı ımkansızds de neresı oldugu adresın vs ç onemlı konular yazar ılk gıdecegın ıcın dıyorum
saan vızeyede ds le gırersın demelerının nedenı konsoloslugun ds olmadan vıze gorusmesıne almamasıdır bu sene cıkarılan kararla ...
sponsorun kımseye bı yararı yok bunu burdan tekrar soyluyeyyım onemlı olan ısının garantı olması ve netlesmesıabd ye ındıkten sonra ne sırket var nede sponsor
![]()
abi ozaman farklı bir iş ismi yazıp gönderecekler...ben mülakatı bekliyeyim en iyisi.![]()
arkadaslar gecen yıl bnm de işim daha belli deilken ds belgem gelmişti.. ciee di sponsor sanırım ciee güwence werince ds gelior.. cunku ben vizeye girdiğimde işim henuz belli deildi ciee nin bir yazısını götürmüstüm işi yakında belli olacaktır tarzda bi yazıydı görewli bakmadı biLe..
Şu anda 19 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 19 misafir)
Bookmarks