ben karambole seçtim şirketi benim lise arkadışım gidicem demiş amerikaya kayıt olmuş şirkete biraz da para vermiş.Sonra ben konuşurken msn de wat duydun mu falan derken heee kesin gidiyom demez mi haydaaaa eee ben de gidiyom şirket sececem dedim.
- Arkadaşım
* Ben
-ben sectim şirketi benim şirketle gel
*iyi tamam ben alaskaya gitçem sen nereye
-ben alaskaya gitmem gel amerika içine beraber gidelim
*off mofff iyi tamam ama nereye gitçez
-bizim şirkette işler doldu hep acele ette secelim
*şirkete kayıt oldum falan zaten ben şirketten pasaport kağıdını alsam diye ilk başta yeter dedim
-nereye gidelim secelim bi yer
*fuara gidelim amerikalılar geliyomuş neyse işte
-fuarda yer kalmamıs arkadasa öle denmis
*allah allah hemen şirkete telefon ya fuara(19 ocak job fair) gelemeyizmi biz =gelirsiniz= iii ben size hangi seansa katılcaz diye mail atarım siz ona göre yer ayrın bizee
-(arkadaş izmirdeben radevu aldım) naptın sen yer varmıymış nereye gidiyoz falan filan
*varmıs varmıs sen internetten bak bakıyım iş verenlere seçelim birini
-iii bu iş güzelmiş ama ev yok ... et iii gidelim yarın sabah
Gittik fuara girdik hiltona ana baba günü sanki bütün watçılar orda
İşte beşerli iş verenlerle görüşüyoz sordular bize(ingilizce) ne iş yapcanız biz pool attendant okey see you june heee heee see you june
(arkadaş yüzme bilmiyooo biz pool attendant seçtik )
İşte şirkete biraz daha money verdik Ben tutturdum vizeye gitçem diye nasıl olsa transkript hazır.Şirket dedi ds-2019 gelince git iii o zaman senin ds i yayınlayalım nasıl oluyorsa artık.ds-2019 subatın ilk haftası gibi geldi.
şirkete gittim dedim ben geldim yarın vize görüşmem varmış ds i alacam ii al ama ücreti tamamla yoksa vermeyiz eee paranın hepsi yanımda değil çık ufff
iii al ama parayı hemen tamamla tamalarız siz korkmayın
gittik vizeye(perşembe) aldık vizeyi. pasaport geldi(cumartesi) aman ne güzel
Hemen ablama ablacım sen benim pasaport bi zamet al babam para vercek sana onu da şirkete ver. Hay senin nerde senin bu şirket benim sınavım var bu hafta acelesimi var dursun şirkette.Ablam pasaportu alıyooo ilk dediği şey BEN O ŞİRKETLE ÜLKE İÇİNDE GEZİYE BİLE ÇIKMAM O NE ÖYLE KÜÇÜCÜK DÜKKAN KADAR YER SEN KAFAYI MI YEDİN, BABAMA DÖNÜP BEN BU ÇOCUKTAN ÜMİDİ KESTİM SIYIRMIŞ MI NE.
İşte böle benim şirket felsefem işi ayarlasın ds-2019 getirsin vizemi alıyım yeter. amerika da şirketten hiç bir şey beklemiyom yeterki amerikadaki iş veren daha ben gitmeden iflas etmesin......
şirketlerin hepsi faso fiso siz hep arayıp kontrol ediceksiniz !!!!!
Bookmarks