Amerikaya gidipte unutamadığınız ne var arkadaşlar mesela yediğiniz bir hamburger,gittiğiniz biyer vsvs... Ayrıca herkes yediği en iyi hamburgeri tavsiye ederse![]()
Amerikaya gidipte unutamadığınız ne var arkadaşlar mesela yediğiniz bir hamburger,gittiğiniz biyer vsvs... Ayrıca herkes yediği en iyi hamburgeri tavsiye ederse![]()
Hamburger olarak değilde soğuk tarzı vardı sen ne istersen dolduruyorlar sonra ısıtıp verıyorlar. 10 çeşit ekmekten birini seçip içini doldurtuyorsun ilk kola paralı sonraki ücretsiz.
Subway - Footlong bence dene gidersen
subway illa ki dener zaten benim tavsiyem sari Dilber Dudagi her derde deva![]()
mcdonalds angus menu 11 yada 12 numaraydi sanirimbi ara sabah ogle aksam yemeye baslamistim sehir olarak degilde dogudan cok batiyi gorun derim (Los angeles san diego san francisco las vegas) hepsi birbirinden guzel
aynen bende isden cikinca ilk isim mcdonalds a gidip can İ have number twelve demek olurdu![]()
Mc Donald hiç sevemedim ben gerçi TR dekileride cok sevmiyorum. Etin tadı pek hoşuma gitmedi şahsen. O yüzden foodlong takılıyordum çünkü ekmek İtalyan ekmeği oldugundan bizim ekmegin aynısı yani.
mcdonalds angus menu benım tek favorım![]()
Carl's JR Superstar .Hamburger deyince tek geçerim ne mc donalds nede burger king
IN-N OUT BURGER duydunuz mu arkadaslar harıka falan dıyolar
taco belltantuni yada dürüm özlemi çekenler için.
I made a promise never to settle...
Taco Bell, Subway...
3 ay Subway'de calistim ama yemeklerinden bikmadim aksine ozledim :|
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
gidenler bilir Wawa nın kahvesinin ve sandwichlerinin ne şahane oldugunubende resmen bağımlılık yaratmıştı...çeşit çeşit yanyana dizilmiş kahveleri ve kokuları karşısında insan delirmek istiyo. istediğin boyutta kahve vardağını alıp gidip kendin döküyosun sora küçücük süt kutuları var onu da ilave ediyosun falan müthiş. sandwichlere gelince birton seçenek var sıcak ve toasted olanını seçerdim ben ve genelde turkey yerdim, içinde olmasını istediğim şeyleri de ekrandan tıklar seçerdim sonra makinadan çıkan fişi verip numaranı bekliyosun. 4 dolar bazen 6 dolar fln vceriyodum ama haftada 3 kez falan bunu yiyodum mutlaka, bide büyük kocaman, yani onu yediğimde tüm günü kurtarıyodum
.... onu o kadar çok özlüyorum ki dönmeden bir iki gün önce son yiyişimde çok kederliydim...
onu birdaha hiç yiyemicek olmanın verdiği hüzün katlanılmaz boyuttaydı
neyse sonuç olarak enfes bi tadı vardı asla unutmıcam o sandwichleri.
gören duyan olursa WAWA ya girsin ve bunlardan yesin içsin mutlakaa![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
taco bell kıymetibi bilenlere kraldır. avuç kadar cips içine acılı baharatlı müthiş bir et kıyma gibi bişe konuyor. yemesi zor ama tadı çok güzel.
ayrıca mcdonaldsda isminde "wrap" geçen bişey vardı bizim dürüm gibi güzel.
subway den de çikolata damlalı bisküvilerden mutlaka yiyin ama muuuttlaka. ordaki içeceklerdeki kuponlardan da çıkabiliyordu 2 sene önce ilk öyle keşfetmiştim
ayrıca subwayin bütün yiyecekleri de aklımdatam türk damağına hitap ediyor.
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks