gittim gordum paylasayim courtyard marriottla ilgili bisiler.. 25. cadde courtyard marriotta calistim 141 odali(hepsini temizlisligim vardir) bi otel bide iceride havuzu var lobbyde restaurant var...muduru cok kafa adam problemsiz muabbet guzel..otel personeli cok iyi her otelde oldugu gibi cinsler var ama yuzde 90 superler..amaaaa birine bi sir vermeryin yarin menejerden duyarsiniz dost olma arkadas ol yani.ilk baslarda gunduz housekeeping yaptim ama sonralari ingilizcem iyi oldugu icin 3-12 gece vardiyasi housemanlik yaptim hayatim kaydi.tek basima butun oteli kosturdum inanilmaz yipratici bi yani var. elime bi check list verdiler 2 kisi bitiremez o derece...aksam vardiyasi teknik islere bakan terry vardi onla takilioduk tabi ben musait olursam...havuz temizlenicek lobby temizlenicek tuvaletler temizlencek copler degistirilecek bu arada odalardan aramalar gelio havlu yatak vb onlari yapicaksin breakroom temizlenicek bazen katlar supurulecek camlar silinecek yapilacak ta yapilacak arkadas bi rahat verin ya =) bu tarz yorucu isler...hicbir otelde houseman lerin benm kadar yorulduklarini duymadim..ztn bi yatak yapmak olumcul heryer heryerde..gece gec saatte late check out olabilio ki bunu senden temizlemeni bekliyorlar ki satabilsinler..temizle yavrum ben saticam dercesine...kac kere telsizi atasim geldide kovulsan nolucak parasiz katlaniyorsun...gece shiftine kolay diyenler gelsin bide bana sorsunlar. =)
Bookmarks