San Diego'da pedicab işi dışında çalışan varmıydı acaba?Nasıl bi yerderdir biraz bahsedebilir misiniz?
San Diego'da pedicab işi dışında çalışan varmıydı acaba?Nasıl bi yerderdir biraz bahsedebilir misiniz?
geçen sene San Diego'ya gezmeye gittiğimde padicap işinde çalışan onlarca türk arkadaşla karşılaştım,hepsinin görüşünü tek tek aldım,aşırı şikayetçilerdi ve çok yorgun ve bitkin görünüyorlardı.. işverenlerse dürüst olmayan insanlarmış.. tanık olduğum için bu kadar rahat söylüyorum,ayrıca padicapte garanti para alamıyorsun,ne kadar yolcu bindirebilirsen bisiklete ona göre para alıyorsun,san diego çok sıcak biyer akşama kadar nefesi kesiliyor insanın..kesinlikle tavsiye etmiyorum
Az önce televizyonda izledim, central parkta yapmak lazımmış bu işi.Üniversite öğrencileri de vardı orda fayton sürüyorlardı,saatlik elli dolar para.Faytonun plakası 500 bin dolarmış :S
Peki.
selam arkadaslar gecen sene pedicap sayısı azaldı edalarıyla umutlandıgımız pedicap summer bi taraflarımızda patladı ne yazık kıbu sene ne gıbı zorluklar gelecek karsımıza cok meraktayım duyumları olan arkadaslar varsa bı zahmet bılgılendırsınler bizi .. en son duydugum california ehliyeti zorunlulugunun garantılemesi olmustu hadı bakalım hayırlısı
arkadasşlar bende ya padicape gidicem yada virginia beachde şezlong işine.şezlongda yagmur olur iş bi kaç gün hep of olur diolar para kazanazmsn diolar.Sizde padicapi önermiosnz ama gecen sene arkadaslarım gitti hemen hepsi kazandı.2. yıl gidicekler ısrarla gel diolar.Çözemedm bu işleri walla.. kafam karısıo
2011 yazında gitmetyi düşünüyorum.gecen sene giden arkadasım cok öneriyo..diğer işler 1200 dolar en fazla dio hiçbişe alamadan dönersn gezemessn padicapde fazlasını kesnlkle kazanrsn dio
padicapta gecen sene benım arkadasımda calıstı kısacası soyledıgı patron olmadıgından cok rahatsın ıstedıgın saat calısır ıstedıgın saat bırakırsın ama sabıt bır gelırın olmadıgı ıcınde belırlı bı kazancın yoktur benım arkadasım atlantıc cıty deydı ve orada harbıden ıyı kazandıgını soyluyordu bence gıdeceksen eger dusunuyosan atlantıc cıtye gıt derım zaten san dıegoda gecen sene gıdenler patlamıs bu ıste...ayrıca dedıgım gıbı kazancın kısmet ısı bı gunde 100 dolar kazanırsın 1 gunde 10 dolar bellı olmaz...
daha az once arkadasın peycekıne baktım 2 haftada 900 dolar kazanmıs adam delıvery yaparak bahsısler harıc nasıl 1200 dolar anca yapılıyor anlamadım
bugun okulda karsılastıgım arkadsım sd pedicap ısıne gıtmeı kafalarına koymuslas 4 kısı gıdecekler..
ıngılızcelerıne guvenıyorlar fakat ben onlara her nekadar arkadasta olsanız para ısın ıcıne gırınce ıster ıstemez cekememezlık durumu olur dedım yanılmısmıyım yoksa 4 kafadar gıtmelerı onların yararına mı yoksa zorlukları olurmu grup gıden arkadslar varsa nasıl yararlı ve zararlı yonlerı olur bu konuda bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım ??
ne olcak hiç bi sorun olmaz ,çogu insan bu şekilde gidiyor grup halinde tek sıkıntıları para oluro da hiçbirinde olmayacağından gül gbi gecinirler hatta aralarındaki bağ sağlamlaşır. çıkarılacak fikir parasızlık dostluğu perçinler
![]()
San Dıego Turk ehlıyetı ıstıyor
bu yaz sandıego da bende pedıcap yapıcam konaklama fıyatları hakkında fıkrı olan varmı aylık 400 dolar nasıl bı fıyat daha ucuz yerler varmıdır
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks