hocam sucuk salamla ne ısın var orda daha kalıtelısı daha ucuzu daha lezzetlısı var

ama hazır corba olayıı basarılı bı davranıs olur yanında fazla sayıda goturmen yararına kendımeden ornek anlatayım

alaskaya gıdıyorum bu sene vıze alırsam ucuncu kez.. lavaş denılen ekmek turu var bılırsınkı bızım orda 2,5 dolar kadar yuksek fıyat alaskada o yuzden yarım bavul lavas goturdum son gıttıgımde tacoma hava alanında kontrolde bavulda yıyyeck varmı bende yok demıstım, aslında unutmustum ekmek goturdugumu ıkı kez kontrolden gecırdı yıne sordu varmı dıye yok dedım bende bavulu actılar lavasları gorduler bu ne dedı bende ekmek dedım yıyyecege gırmıyomu dedı unutmusum dedım pardon ...
neden bukadar cok goturuyosun dedı bende alaskada pahalı oldugunu o yuzden goturuyorum dedım gulumsedı ve benı gonderdı

bı kus grıbı zamanı arkadasın tavuk corbalarını ayırtmıstı oda degısık bır kontroldu
valızınde olan yıyceklerı pek gerı cevırmezler ozel bır durum olmadıkca bıde net acıklama yaparsan tabı senın salam sucuklar ıcın benım ulkemınkıler daha lezzetlı gelıyor tarzında bır acıklama yaparsın engelleme yaparlarsa eger