kaş+bıyık işlerini kendiniz haleldiceksiniz hem belki böylece döndüğünüzde de gtmezsiniz kuaföre paranız cebinizde kalır her ay
ben ömrümde kuaföre can ciğer yakınımın düğün günü saç yaptırma dışında gitmediğim için abd de de kuaför hiç ilgimi çekmedi zaten ÇOK pahalı oldugunu duymuştum. 3 ay da saçınızı kestirmek için krize girmezsiniz zaten merak etmeyin boya falan içinde boyalar var marketlerde vs alıp kendiniz boyucaksınız başka çare yok.
senelerce kırmızının her tornunu kullanmış ve kendi saçını kendi boyamış biri olarak, gitmeden önce kendi rengine döndüğünden saçım boyama derdiyle uğraşmamak için özel çaba sarfetmiştim. yani ne biliyim akmıcak bi renge boyayın uğraşmasın 3 ay en kötü ihtimal bu diğer meseleye gelirsek burdan götürüceğiniz epilasyon aletleri,saç kurutma makineleri vs voltaj farkı nedeniyle ya çalışmıyo ya da o kadar yavaş çalışıyoki hiçbi işe yaramıyo. orda bunlar çok ucuz. her türlüsü her cebe uygun epilasyon aleti var büyük marketlerde vs. saç düzleştiricilerde aynen öyle çok ucuz ve çok çeşitli. açıkça yazmak gerekirse ağda kullananlar için,acı haber orda ağda yok. en azından arkdaşlar bizim bölgede bulamamışlardı.benzer bişi bile yok yani marketlerde. ya epilasyon aleti ya da o aklınıza gelen "diğer" seçenek tek çareniz. işin bu kısmı gerçekten büyük sıkıntı orda. diğer kaş+bıyık derdi içinde cımbız tek çareniz
herkese kolay gelsin