Work and Travel
Toplam 71 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Morey's Piers 2010 _wildwod - new jersey

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bugün 4 yıldır orada çalışan biriyle konuştuk telefonda.İlk 3 hafta falan 35 saat gibi bişey alırsınız daha sonra 45-50 yi bulur falan dedi.Hatta çok beğenilenler 60-70i bulabiliyor dedi.Bu saatleri ridecılar ve gamesciler alabiliyomuş.2. iş de bulma şansınız var dedi. Kafam allak bullak oldu.Şirkete gittim bu telefon görüşmesini yaptık orda geri döndük.Karar veremedim.Six Flags New York daha mı mantıklı olur acaba? 2010da gidenler şu kadar saat aldık, toplam şu kadar para kazandık deseler çok yardımcı olacak aslında :S

Edit: Özel mesaj atma yetkisine sahip değilim.İki gündür online olduğunu görüyorum ama ulaşamıyorum.Bana mail adresini atabilirsen süper olur ophelia23
    Konu onurcan90 tarafından (07-01-2011 Saat 01:12 AM ) değiştirilmiştir.

BannedUser
    Guest

Alıntı onurcan90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün 4 yıldır orada çalışan biriyle konuştuk telefonda.ilk 3 hafta falan 35 saat gibi bişey alırsınız daha sonra 45-50 yi bulur falan dedi.hatta çok beğenilenler 60-70i bulabiliyor dedi.bu saatleri ridecılar ve gamesciler alabiliyomuş.2. Iş de bulma şansınız var dedi. Kafam allak bullak oldu.şirkete gittim bu telefon görüşmesini yaptık orda geri döndük.karar veremedim.six flags new york daha mı mantıklı olur acaba? 2010da gidenler şu kadar saat aldık, toplam şu kadar para kazandık deseler çok yardımcı olacak aslında :s

edit: özel mesaj atma yetkisine sahip değilim.iki gündür online olduğunu görüyorum ama ulaşamıyorum.bana mail adresini atabilirsen süper olur ophelia23
    başka iş bak.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

onurcan şehirdışındaydım yazamadım pardon
    bu çok uzun hikaye ama sana başlıyım biyerinden anlatmaya...
    yazıcaklarım tamamen gerçektir şüphen olmasın. food da çalışırsan eğer 40 saat çalışırsın her hafta ne aşagısı ne yukarısı olmaz ASLA. net saatidir o onun.
    ride, game opt. ve lifeguard san 40-45-50 ya da üstü olur GENELDE. lifeguardların çok iyi saat aldıgını iyi paralar kazandıgını gayet iyi biliyorum ev arkadaşlarım sayesinde. ride cılardan haftada 300 dolardan aşağı pek/hiç almadılar. en düşük food da çalışanlar oluyo saati aynı oldugu için maaş hiç oynamıyo. 2. iş bulmak için tonlarca seçenek var ama erken gidip çooook gezip çok bakınman lazım. o olmadı diyelim sonra çevre edinip haber salman lazım belki biyerlerden 2. iş çıkar diye. ama bir sürü dükkan ve otel dolu oralar. ruslar erken gittiği için hem iyi işleri hem 2. işleri hem evleri kapıyolar. o yüzden haziran başında gitmni tavsiye ederim sana şiddetle.
    onun dışında evet moreys den parayla dönmez zor..he dönen arkdaşlarım oldu ki onlar gezen tozanda tiplerdi ayrıca. belki binlerce dolarla dönemezsin ama gezersin alışverişini yaparsın, parktada istedigin kdr eğlenirsin havuzuna girersin 3 koca park var yani...bilmiyorum yine de sen bilirsin. orda hiçbi iş kolay değil, ya güneş aldınta ride, lifeguard olucaksın ya içerdeki sıcaktaki mekanda food da çalışıcaksın her yanı açık kucuk restoran gibi yerler düşün öyle yerler...ben kasiyerdim food daydım. maaşım hep beliydi dah fazlası gerekiyodu hem alıcaklarım vardı hem gezilcek yerlerim. o yüzden son 1 ay 2. işde çalıştım kı zaten bünyen 3 ay bunu hayatta kaldırmaz. 2 işle beraber güzel gelirim oldu, istediğim herşeyide yaptım döndüm. para getirmedim ama onu söliyim zaten amacımda hiç o olmadı... uçagına 1 gün kalana kadar çalışan "tuhaf" insanlardan değidim olamazdımda... abd ye çalışmak için gitmek nasıl bi mantıksa anlamadım onu hiç! sanki ülkemizde çalışamıyoruz neyse sen sen ol asla sadece işe giden eve gelen bi tip olma kaldı ki moresy ve cevredeki bi çok yer süper turlar düzenliyo...hepsine katılmanı tavsiye ederim çok da cüzi paralara hemde çokda eğlenceli oluyor. parkın kendi partileri oluyo ayrıca çoook kalabalık bütün managerların ve çalışanların herkesin katıldıgı partiler. ev partilerini saymıyorum orda gece asla bitmez..zaten son derece nezih bi şehir..cipli zenginlerin yaz tatilini okyanus kenarında geçirmek için güzel villalarına geldikleri bi yer işte...
    okyanusun hemen dibinde park zaten...yani ne diyim 2. iş şart diil dediim gibi food da çalışmazsan, gayet yeter sana kazanıcağın para asıl işinden, ki çok erken gidersen ismini yazdırırsın 2. iş isteyenler listesine. sonra son zamanlara dogru bütün asyalılar okullarından dolayı gidince boşluk oluyo ve biçok kişi 2. işini parkın içinden alıp çalışıyo. gidersen bu da aklında bulunsun. ve bence en rahat güzel iş de game opt. müşteriye oyun oynatıyorsun işte hem bol bol konuşursun "bence" bunların dışında ne diyim iyi bi işverendir moreys bi sorun yaşamadım ben..ama ağır çalışıcagını da bil elbetteki her yer gibi orası da disiplinli gayet.ama yinede yardımsever ve sıcak managerlar var hatta geneli öyle...
    yani parayla iligli büyük hayaller kurmuyorsan git ve yaşa orda tavsiye ederim zaten new york a, atlantic city e yakın oldugu için araba kiralar, otobüse atlar gider gezersin günübirlik bile... he bide yağmur meselesi..orda havayı asla tahmin edemiyo insan. ama şu var bi anda yagmur yağıyo eve kapanıyo park.2 saat sonra bakmışsın heryer tıklım tıklım dolmuş yine ve işine dönmüşsün. öyle şeyler olmuyo değil ama bu çok sık olmuyo zaten..kaybettigin saat oluyo en fazla gün falan değil.. gün bile olsa 3 ay içinde en fazla 5 gün diyorum ben. öyle günlerce çalışmadığını gördüğüm HİÇ bir arkadaşım olmadı. orda aç kalmazsın yani o kadar kötü değil onu sil kafandan. kiralar da 100 dolar aşagısını bulmak COK zor. şu kadar alırım şu kadar harcarım hesaplarını da yapma..yanlış yoldasın
    çünkü yaşadıktan sonra hesaplarının çarşıya uymadıgını anlıcaksın o yüzden kasma kendini şimdiden. iş seçeneklerini bölgelerini değerlendir, kararını ver ve iyi bi yaz geçirmeye bak,paraya değil ok... başka sorun varsa cevaplarım
    Konu ophelia23 tarafından (10-01-2011 Saat 02:58 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

makroklima o dediklerini ben yaptım. o zaman sen yazma bidaha olur mu
    madem öyle dedin

BannedUser
    Guest

Alıntı ophelia23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    makroklima o dediklerini ben yaptım. o zaman sen yazma bidaha olur mu
    madem öyle dedin
    Dediğimi yanlıs anlamışsın Sen şimdi dedin ya para kazanılmaz diye zaten. Bende bunu demek istedim 2.işi bile bulsan para kazanamazsın orada dedim. Zaten arkadasta 4 kişiden 3 ünün paraya ihtiyacı yok birinin var demiş. Bende o bir kişinin paraya ıhtıyacı varsa orası olmaz dedim iyi okursanız mesajımı.

Zaten diğer 3 ü gittiğim para cıksın yeter havasında. Ayrıca detaylı mesajın için bende teşekkür ederim keşke herkes sen gibi böyle detaylı yazsa gittiği yerleri.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

[QUOTE=onurcan90;127689]Bugün 4 yıldır orada çalışan biriyle konuştuk telefonda.İlk 3 hafta falan 35 saat gibi bişey alırsınız daha sonra 45-50 yi bulur falan dedi.Hatta çok beğenilenler 60-70i bulabiliyor dedi.Bu saatleri ridecılar ve gamesciler alabiliyomuş.2. iş de bulma şansınız var dedi. Kafam allak bullak oldu.Şirkete gittim bu telefon görüşmesini yaptık orda geri döndük.Karar veremedim.Six Flags New York daha mı mantıklı olur acaba? 2010da gidenler şu kadar saat aldık, toplam şu kadar para kazandık deseler çok yardımcı olacak aslında :S

QUOTE]

4 senelik kimle konustun merak ediyorum . ilk haftalarda parayı vurdun vurdun sonra işler sarpa sarıyor. o kadar çok çalışan geliyor ki oraya sonradan özellikle ekvatorlular sana calısacak saat kalmıyor. haziranın baslarında gidersen ilk 3 hafta rahat 45- 55 saat arası calısırsın ama sonradan 5 6 tane iş arkadasın oldugu zaman iş saati paylaşımından tut supervisorun sana tutumu olsun managerin tutumu olsun cok etkiler ve işten atmalar başlar. özellikle life guardsan herşeyine dikkat et çünkü işten atmak için can atıyolar.
    şunu da söylemeden geçmeyeyim sakına sakın sakınnn adventure pier da calısmayın haftalık saatin ortalama 10 saat düşer özellikle paraya ihtiyacı olan arkadasınıza söyleyin oraya verirlerse yalvarsın yakarsın diger parklara versinler.arkadasının 800 dolarlada dönme şansının oldugunu hiç sanmıyorum 2. işte çalısmadıgı sürece. hiç mi eglenceye para yatırmayacak , gezmeye dolasşmaya, alısverişe, yemege , kiraya ...... moreys piers para kazanmak işçin seçilecek en son yerdir.
    zaten türklerin ingilizce seviyesi oraya giden her ırktan biraz daha kötü , acı ama gercek. sana tavsiyem oraya vardıgında mutlaka 1 ay kadar da olsa hotelde filan calısmanız ve buradan kazandıgınız parayı ya kiraya ayırmanız yada travel a..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)