Work and Travel
Toplam 71 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Morey's Piers 2010 _wildwod - new jersey

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Cevap verebilecek kimse yok mu arkadaşlar? Kısa bir süre içerisinde tam kararımı vermem lazım.Değiştirmek için fazla vaktim yok. Ortalama kaç saat çalıştınız? 35 saatin üzerine çıkabildiniz mi? 2. iş bulabildiniz mi?

BannedUser
    Guest

Alıntı onurcan90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap verebilecek kimse yok mu arkadaşlar? Kısa bir süre içerisinde tam kararımı vermem lazım.Değiştirmek için fazla vaktim yok. Ortalama kaç saat çalıştınız? 35 saatin üzerine çıkabildiniz mi? 2. iş bulabildiniz mi?
    Senin o arkadaşın oraya gitsin para kazanıp dönsün bende daha bu sitede yazmayacağım sen bi kere baştan kaybediyorsun yok zamanım yok acele cevap verin anlaşılan o ki şirketin sana gaz vermiş acele et çok talep var yoksa kalmayacak falan gibi doğru mu iyi dinle de neden kazanamayacaksın öğren.

1. Saatlik ücreti yazıp hesap yapmışssın ki 10 numara hesap neyi düşünüyorsun ki. Evet konaklama çok pahalı genelde 100 dolardan başlar.

2. Benim işten çıkarılma olayları duydugun yerdir burası. İsim veremem çunku isimlerini bilmiyorum.

3. Adı geçen yerde 1 günde day off var para hesabını ona göre yap. Allah bilirde yağmur yagdıgında kapanır orası ona da ortalama 4*5 gun de

4. Cok fazla Türk gider oraya ve Türk fazlaysa bir yerde uzak durmak gerek....

Yukarda da söyledim siz orda para kazanın bende daha bu sitede yazmayacagım. 2.iş bul kazan gene yazmayacagım

NOT : OPHELIA'YA OZEL MESAJ ATARSAN SANA BELKİ YARDIM EDER ONLINE OLURSA
    Konu BannedUser tarafından (07-01-2011 Saat 12:58 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)