slm arkadaslar bilgiler için teşekkürler..
bişey soracagım bunu burda sormak mantıklı mı bılmıyorum ama
bnm şirketle gorustum sımdılık ısım vermıyorum sevıyem intermediate ve bna dedılerkı ingilizcesı ıyı olanlar yerlesıyo snnkısı bi ay snra fln olucak ddler moralım bozuldu sevıyeyle iş seçme zamanı ılıskısı nedır yav ?
sizin seviyeler nsl merak ettım yanı iş secenlerın iglzcesı olarak ?
fues ilginç bi durummuş bu bazı işler var üst düzey ingilizce isteyen ama şirketin seni ingilizcer düzeyine göre hertürlü iş seçiminden mahrum etmesi mantıksız geldi bana.hiç bir işimi seçemiyorsun yoksa istedigin iş belli ve o iş içinmi sıra bekliyorsun?
yok yani 2-3 iş söyledım de iş için sıra bekletmıylar. eglence parkında herturlu iş, cankurtaranlık ,forografcılık ve dogu bölgesı daha önce söyledım not almıslar.işin garıp tarafı bize hiç dönüş olmadı sözleşmeyi bırakmak için gıtmıstık fuar olmus mıllet iş secıyo fln bnm hıcbıseyden haberım yok.dedım kayıt olduk unuttunuz, diyo alakası yok snn sevıyen dusuk bı ay snra. pekı dedım kac kısı ıs sectı suana kadar %50sı sectı iyi ddm eyv..diyo merak etme isteklerın dogrultusunda bı yere yerlesıceksın anlamadım gıttı bize işleri göndermelerı lzm degıl mı kendımız secelım ??
şimdi joobfair oldu ve sana haber vermediler anladıgım kadarıyla ama senn seçtigin wat programına jobfair dahilmiydi belkide onun için haberin olmamıştır. benim esas anlamadıgım sen hangi wat programına kayıt yaptırdın onlinemı seçiyorsunuz işlerinizi.şirketinin seni bekletme gibi bir hakkı yok ingilizce seviyen kötü diye. bence git bi çirkeflen sen yani kayıt olurken sana böyle bi durumdan bahsetmedilerse eger tabiki.bosuna zman kaybettirmesinler sana derim ben
bikaç sefer gidip geldık ve ocak ın ilk haftası kayıt olduk o zmnlar gec kalmayın ne zmn kayıt yaptırıyosun fln kac sefer de aradılar kaç sefer de görüştük hiç bahsetmedıler dostum sadece şöyle bi konusma muhabbet arasında geçti işte mart mı nisan mı o zmn da yeni işler geliyomus ama o zmn secılcek sizin işnz fln denmedi..bnde snn gbı dusunyrm ıngılızce sevıyem dusuk dıye bekletmemelerı lzm ki bnm sevıyem o kdr da dusuk degıl ıntermediate sence?..işler de online secılmıyo hanı bnm duyduklarım onlıne netten işler gelır kontenjana göre secersın' bzde böyle bsy yok onlar snn isteklerine göre bıkac yer söylylar sen begendıgın ısın işverenıyle konusysn kabul ederse tmmdır bu da iyimdr kötümdr onu bilmiyorom..ne düşünyrsun gidiyim mi tekrar aradıkları yok ??
inş alırsın vizeniyardım edebilecegim bişiler olursa seve seve
![]()
bende bugün şirketten kötü haber aldım skyp'tan görüştügüm işveren ingilizcemi yeterli görmemiş ve ocean city işi olmadı
+ abi zaten ingilizcemiz gelişsin diye gidiyoruz vay arkadaş![]()
arkadaşlar benimde ingilizcem çok iyi değil şirketim bana ocean city çok zor filan dedi bende en baştan beri kendimi oraya koşullamıştım.En son bi dishwasher işi geldi onu kabul ettim.sizde bi soruşturun isterseniz bu tarz işler çıkabilir
mkasl sıkma canını ocean da baska bi iş olur arastır
fues senin iş bellimi ocean city e mi gidiyorsun
arkadaslar merhaba daha once ocean citye gezme amacli gitmistim bu yazda work and travel a gideyim diyorum biz iki arkadas 1 mayis tarihinde orda olucaz zaten self gidiyoruz nerlerde is bulabilirlz orlarda daha once gidenlerden cevap bekliyorum
samet senin ne tur bi iş istedigine göre değişir ama oteller var bi cok onlara bakabilirsin 1 mayız sezon için cok erken bi tarih onun için işler kapılmamaış olur ama aynı zmanda mekanların hepside acılmamış olur daha cok kısında iş yapan yerlere odaklan derm ben restaurant var bir sürü onlardada sansın olabilir.eger 21 üstüysen barlarada bakabilrsin. belki tm olarak ne tur bi iş istedigini yazarsan isim vererek yardım edebilrim
evet 21 ustuyum ingilizcemde epey iyi bir duzeyde. Ya aslinda gecen yil mc donaldsta calismitim rhode island da bu yaz garsonluk falan yapayim diyorum acikcasi biraz daha fazla kazandiracak bir is bakayim diyorum.Sen marylandda bulundun sanirim oraya gidince konaklamayi nasil yapariz. ayrica oteller ne aralikta gelir saglar bize tahminen mayia ayi ile eylul ayi boyunca oralarda olucam. Bildigin spesifik mekanlr var mi yani direk orda
arkadaşlar bende ocean city e gidiyorum bu yaz.daha önce oraya gidenlere bir sorum olacak, bileti new york a aldım acaba ordan ocean city e nasıl gidebilirim?ucak biletleri pahalı otobüs warmı giden varsa ne kadardır yardınmlarınızı beklıyorumm birde gidecek arkadaşlar baglantıya geçebilir tek basıma gidiyorum bende şimdiden teşekkurler....
burda nasıl gideceğin konusunda bilgi var,
http://www.turkishwat.net/travel-ve-...listesi-2.html
sağol kardeş sanırım jfk da bı gun sabahlıycam![]()
bide şey sorcam ucuz konaklamak için biyer bilenınız war mı arkadaşlar?ben şu uzun karadan ayrılmış plaj tarafında çalışcam orda olursa ii olur iş yerıne yakın olması bakımındandan
ocean citye ulaşmanın bide böyle bi yolu var
http://www.turkishwat.net/soru-cevap...nt-center.html
baktım oraya ama bana en mantıklı bir gün bekleyip greyhoundla gitmek mantıklı gelıyo çünkü konusulan seylerde bi kesinlık yok en iyi bildiğin yol kendi bild,ğ,n yolmus ayrıca çook tesekkurler yardımların içinn....
yakupsari07 benimle irtibata geçsinler kardeşşş
arkadaşlar ocean city de konaklama için bilgisi olan var mı yoksa sokaklarda yatmak zorunda kalıcam![]()
Arkadşlar iş weren mail atmiş bana yazdıklarına göre az calıştıracak beni bu yuzden çokk az kazancam galiba. Daha önce ocean city de bulunmuş arkadaşlara bir sorum olacak acaba orada 2.iş bulma sansım olur mu gidenler bilgi verirse çook sevinirim ....
Arkadşlar iş weren mail atmiş bana yazdıklarına göre az calıştıracak beni bu yuzden çokk az kazancam galiba. Daha önce ocean city de bulunmuş arkadaşlara bir sorum olacak acaba orada 2.iş bulma sansım olur mu gidenler bilgi verirse çook sevinirim ....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks