hangi birini yazıcaz ki arkadaşım binlerce cümle kurulur...
bence soru cevap şeklinde gidelim öncelikli merak ettiginiz şeyleri sorun gidenler de anlatsın,ben kendimce cvp veriyim tek tek.. böyle upuzuuuun mesajlar olur yani ucu açık soruyla olucak iş diil bide son kez yazmış oluruz umarım yüzlerce yorum ve msj var her konuda bu forumda...arasa ve okusa herkes aslında her konuya cevap bulabilir.. hatırlıyorum ben gecen yıl üye oldugumda neredeyse bir ay her gün saatlerce okuyodum..karar verme aşamasında okumadıgım başlık kalmamıştı nerdeyse! neyse

ben başlıyım evlerden
ev konusunda haziran da gidiyosaniz kafanız rahat olsun..ruslar önceden kapsa da biçok yeri, orada her ev neredeyse kiralık oldugu için rahatlıkla bulursunuz..
zaten sizi otobüs duragına gelip aldıktan sora moreys piers görevlileri arabayla sizinle gezip ev arıyolar size, listesindeki evlerden boş olanlarına beraber bakıosunuz bi yere yerleşene kdr gezıyolar yani en olmadı hostele falan bırakırlar bulamazlarsa bi iki geceligine falan... neyse odalar 100 dolar çoook şansa 80 e 70 efalan bulanlar oluyodu ama rezalet yerde yaşayıp 50 dolar vereni de gördüm ki tavsiye etmem odalar evler de genelde güzel yani paraya kıyın 100 doları verip temiz temiz yaşayın derim... çünkü buradan "abi her türlü yaşarız" demekle olmuyor oraya gidince
ben parka çok yakın magnolia ave. de oda tutmuştum 2 kişilik ev 2 katlı 4 bölümdü ayrı ayrı. benim bölümüm de 3 oda vardı toplamda 7 kişi görürdüm evde
fazlasını zaten düşünemiyorum ki başkalarıyla geçinmek baya zooor bu konuyla ilgili titiz japonlarla anılarımı 2 sayfa yazabilirim yani
türk desek hiç tavsiye etmem ya da olsun da az olsun derim
neyse dedigim gibi uzun msj oldu kafanıza takılanı sorun tek tek ben de yazıyım ok