atlas online sistemin 3 ocakta açılcağı söylendi ama iş aramak için tek tek eyalet giriyorum iş yok ne zaman online sistem üzerinde işler görünür bileniniz var mı ??
atlas online sistemin 3 ocakta açılcağı söylendi ama iş aramak için tek tek eyalet giriyorum iş yok ne zaman online sistem üzerinde işler görünür bileniniz var mı ??
hehehe yoksam aynı sırketlemı gıtcez yoksa hepsındemı bu var![]()
bir çok şirket wat a katılan öğrenciye bu atlas sistemine online giriş için şifre kullanıcı adı falan veriyo ama burda bi iş göremedim sistemde iş yok acaba sadece Türkiye de iş fuarlarına gelicek şirketlerin işlerimi olucak bu sitede ?
bunu yıllardır duyarım sorsan çalışma suruyor derler. Sadece Atlas için değil yapanlar da varda sankı cok lazım maille işleri gondersinler diye dua et bence kardeşim![]()
Bu mesajları 1 ay önce yazmısım. Bunun dısında bu şirketin online sisteminin iyi çalışmadıgınıda yazmısım ama cok yer kaplamasın dı onu kopyalamadım. Hala da soyluyorum bekleme ıle olmaz anca bagıracaksın cagıracaksın oyle bu işler. Ben bu programda istediklerimi elde edemiyorsam ne anlamı var.
Konu BannedUser tarafından (20-02-2011 Saat 04:01 AM ) değiştirilmiştir.
Ben de atlasla gideceğim ama bana öyle bir şey söylenmedi.Bi araştırayım ben de.
atlas ciee sponsorluğunda bi online sistem ~direk atlas şirketiyle ilgili olduğunu sanmıyorum bu sisteme diğer şirketlerle gidicek öğrencilerde girebiliyo dün gece baktım 11 tane iş vardı en son Maine eyaletindeki resort işini beğendim aslında ama küçük bi sahil kasabası orasıda belki burdan oraya gidebilcek bi kaç arkadaş bulursam başvuru yaparım 9,5 dolar saatlik 40 saat ortalama haftalık çalışma süresi 65 dolar konaklama
haftalık calısma saatı 36 saat ama dahada artabılırmıs good dıyo fasla saat olabılıtesıne saatlıgı 8 dolar konaklama haftalık 75 dolar
işverenin adı Lakeshore Resort
en erken baslangıc tarıhı 10 hazıran
en erken bıtıs: 14 eylul
en gec bas: 15 hazıran
en gec bıtısı: 29 eylul
locationu bilmiyorum vala bugun 2 tane fınalım vardı sabahladım uykusuzluktan gozlerım yanıyor eger sen bır bılgı bulabılırsen banada yazarmısın...pek alıcı gozle ıncelememıstım ama sayende herseyıne bakmıs oldum bu arada![]()
Konu reyes_19 tarafından (04-01-2011 Saat 10:13 PM ) değiştirilmiştir.
locationun adı ne ... bıde ben dolansam
benım amacım zaten amerıkanın neresıne gıdersem gıdeyım calıfornıayı dolasmak ordan kazanıp travell yapabılırmıyım gıbısınden bakıcam
Maine doğuda new york ve boston ın yukarsında kalıyo boston dan boothbay harbor 350 km kadar küçük bi sahil kasabası ama güzel youtub a boothbay harbor yaz orda video ları var saten bakabilirsin
saatlik ücreti falanda iyi 9,5 dolar haftalık 35-40 saat çalışma süresi 65 dolar haftalık konaklama iyi yani
bende aynen nereye gidersem gideyim california yı dolaşmak istiyorum gidiş ve dönüş tarihlerimiz uyarsa beraberde gideriz california ya ben mayıs ortası qibi gidip eylül ün ilk haftasına kadar çalışmak istiyorum daha sonra eylül ün ilk haftasından eylül ün 20 sine kadar travel için zaman ayırmayı düşünüyorum
senin gidiş tarihin ve iş bitiş tarihin nezaman olucak ve travel kaç gün yapmayı düşünüosun ?
gbilgütay arkadasımda var aramızda senınle beraber 3 kısı olduk hade bakalımaslında hersey ıcın cok erken ama ben hazıranın 8 zı 9 u gıbı gıtmeyı dusunuyorum donusumude bılmıyorum aslında alaccagım ıse gore sekıllendırcem yıne konusuruz
bu arada ben maınedekı yerı degılde calıfornıadakı locatıonu arastırdınmı dıye sormustum lokasyon neresı...
araştırdım california nın ortalarında sanfransiscoya 350-400 km los angeles a 600km mesafede nevada eyalet sınırına yakın bi bölgesinde dağlık ormanlık bi alan çok fazla yolu olmayan boş zamanlarında doğru düzgün bi aktivitesi olmıyan bi yer internet sayfasından da resimlere baktım bence iki resort işi karşılaştırırsak Maine deki daha iyi diğer işlerdende beğendiğim pek olmadı ben aslında en çok iş başlangıç tarihlerine bakıyorm ve en erken bitiş tarihide önemli ben 20 eylül gibi Türkiye ye gelip üniversiteye ders kaydını onaylatıp öğrenci işlerine belgeleri teslim etmem lazım oyüzden tarihler çok önemli benim için
bu sistemde 3 tane iş var şimdilik ingilizcemi intermediate olarak kaydetmişler daha fazla iş çıksın diye advenced yaptım panelden fakat atlas sistemindeki cvde değişmedi bi türlü ingilizce seviyem hep böyle üç beş tane iş mi oluyo bu sistemde olmaz mı daha fazla iş seçeneği
bende 20 kusur ıs var ama hıcbırı ıse almıyorsadece benı degıl ama kımseyı
nedendır anlamadım
ben ozi coffe ye mesaj bılem attım dı sory ı have not available job diye mesaj attıkazıklanıyomuyuz lan biz
ayrıca baska ne sıtesı fılan var yahu ıs bakıcak![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks